Daha Fazla Referans için perseusweb.com.tr
WHMCS Konumuz :
https://www.r10.net/whmcs/1020978-per...s-php-asp.html
Müşterimizden gelen sorulardan birisine açıklık getirmek istiyoruz r10'da o kadar iş yapıyorsunuz neden r10 ticaret sayınız yok çünkü biz kendimize güveniyoruz ve müşterilermizi yormamak için r10 ticaret sayısı istemiyoruz
Şu anda r10'a tekrar dönme şerefimize büyük kampanyalarımız mevcuttur fiyatlar için lütfen pm isteyiniz
Eğer çok uçuk ücretler ödemek istemiyorsanız profesyonel bir ekiple çalışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz
Sitemiz :
https://perseusweb.com.tr
İletişim : 0538 214 76 94
E-mail :
info@perseusweb.com.tr
Çalışma saatleri : Sabah : 10 Akşam : 11
<-------------------------PSD Düzeni------------------------->
<-------------------------Müşteri Yorumları------------------------->
Perseusweb işinin ehli kişilerdir kendileri ile çalışmalar yaptık ve çok profesyonel işler çıkardılar bundan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.
iş teslim alındı, tam istediğim şekilde tasarladı. teşekkür ediyorum kendilerine.
işinde çok başarılı bir arkadaşlar çalışmalarımızda çok kısa sürede cok guzel işler cıkardı teşekkürler
Hayırlı işler kardeşim, uzun süredir tanıyorum kendisini, iyi işler başaracağından eminim.
güzel kaliteli işler başarıların devamını dilerim
Afiş Tasarımı yaptırıldı arkadaş çok ilgilendi.
İş teslim alındı, güzel bir iş çıkardı arkadaş ellerine sağlık
Perseusweb yapmış olduğu iş kalitesi çok iyi. Benim verdiğim siparişi dedikleri sürede tamamladılar ve istediğimden daha iyisini yaptılar. Çalışan arkadaşlar gerçekten konusunun uzmanı.
Tasarım Yaptırıldı söylediği tarihte teslim etti arkdaş güvenilir.
iş teslim alındı, tam istediğim şekilde tasarladı. teşekkür ediyorum kendilerine.
Alp kardeşim ile tanıştığımız günden beri birçok iş yaptık gerçekten başarılı söylenecek pek bi söz yok.
Firma ile anlaşma sağlanmıştır.
Örnek logo tasarımı elime ulaştı gayet başarılı bir ekip nasip olursa bütün çalışmalarımı sizle yapmak dileklerimle Alp bey.
Perseusweb işinin eğli bir firmadır.Birçok konuda özveriyle çalıştık şuandada çalışmaktayız.Başarılarınızın devamını diliyorum.
1 Adet Web Tasarım İşi Yaptırıldı. Gerçekten işini hakkıyla yapan ve yardımsever birisidir.
Kalitesinden ödün vermeyen genç dinamik bir arkadaşımız.Başarılı çalışmalar tebrik ediyoruz.
Gerçekten işini hakkıyla yapan bir firma...Teşekkür ederim...
Perseusweb ekibi ile yaklaşık 4 çalışma yaptık ve kaliteli işler çıktı. Herkese tavsiye ederim.
Uygun fiyata çok kaliteli tasarım sundu, kendisine teşekkürler
Yaptığı işleri güzeldir çalısması ayrı bir zevk kendisine başarılar diliyorum

Kolay Gelsin
Web projemiz için anlaşma sağlanmıştır. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Hayırlı işler, bol kazançlar Alptekin, tasarımlarına güvendiğim ve iyi bir insansın
Hayırlı Satışlar firma işinde tam anlamıyla profesyoneldir