Daha Fazla Referans için perseusweb.com.tr

WHMCS Konumuz : https://www.r10.net/whmcs/1020978-per...s-php-asp.html

Müşterimizden gelen sorulardan birisine açıklık getirmek istiyoruz r10'da o kadar iş yapıyorsunuz neden r10 ticaret sayınız yok çünkü biz kendimize güveniyoruz ve müşterilermizi yormamak için r10 ticaret sayısı istemiyoruz

Şu anda r10'a tekrar dönme şerefimize büyük kampanyalarımız mevcuttur fiyatlar için lütfen pm isteyiniz

Eğer çok uçuk ücretler ödemek istemiyorsanız profesyonel bir ekiple çalışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz

Sitemiz : https://perseusweb.com.tr

İletişim : 0538 214 76 94

E-mail : info@perseusweb.com.tr

Çalışma saatleri : Sabah : 10 Akşam : 11

<-------------------------PSD Düzeni------------------------->

<-------------------------Müşteri Yorumları------------------------->

BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Perseusweb işinin ehli kişilerdir kendileri ile çalışmalar yaptık ve çok profesyonel işler çıkardılar bundan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.
sedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş teslim alındı, tam istediğim şekilde tasarladı. teşekkür ediyorum kendilerine.
Salay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinde çok başarılı bir arkadaşlar çalışmalarımızda çok kısa sürede cok guzel işler cıkardı teşekkürler
VuralBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler kardeşim, uzun süredir tanıyorum kendisini, iyi işler başaracağından eminim.
Webcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel kaliteli işler başarıların devamını dilerim
ekolaysoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Afiş Tasarımı yaptırıldı arkadaş çok ilgilendi.
Delete...! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı, güzel bir iş çıkardı arkadaş ellerine sağlık
sdemiray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Perseusweb yapmış olduğu iş kalitesi çok iyi. Benim verdiğim siparişi dedikleri sürede tamamladılar ve istediğimden daha iyisini yaptılar. Çalışan arkadaşlar gerçekten konusunun uzmanı.
ekolaysoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım Yaptırıldı söylediği tarihte teslim etti arkdaş güvenilir.
iş teslim alındı, tam istediğim şekilde tasarladı. teşekkür ediyorum kendilerine.
Lidernet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alp kardeşim ile tanıştığımız günden beri birçok iş yaptık gerçekten başarılı söylenecek pek bi söz yok.
Firma ile anlaşma sağlanmıştır.
Lidernet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek logo tasarımı elime ulaştı gayet başarılı bir ekip nasip olursa bütün çalışmalarımı sizle yapmak dileklerimle Alp bey.
cosbilisimtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Perseusweb işinin eğli bir firmadır.Birçok konuda özveriyle çalıştık şuandada çalışmaktayız.Başarılarınızın devamını diliyorum.
MyHostingim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Web Tasarım İşi Yaptırıldı. Gerçekten işini hakkıyla yapan ve yardımsever birisidir.
nettescil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalitesinden ödün vermeyen genç dinamik bir arkadaşımız.Başarılı çalışmalar tebrik ediyoruz.
DeAtH_MeTaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten işini hakkıyla yapan bir firma...Teşekkür ederim...
Ogzhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Perseusweb ekibi ile yaklaşık 4 çalışma yaptık ve kaliteli işler çıktı. Herkese tavsiye ederim.
izlicez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygun fiyata çok kaliteli tasarım sundu, kendisine teşekkürler
Cruzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığı işleri güzeldir çalısması ayrı bir zevk kendisine başarılar diliyorum Kolay Gelsin
BESNOKTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web projemiz için anlaşma sağlanmıştır. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
MertBasol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler, bol kazançlar Alptekin, tasarımlarına güvendiğim ve iyi bir insansın
LegalTEMA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı Satışlar firma işinde tam anlamıyla profesyoneldir