Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuru kullanınca tahriş ediyor, o yüzden ben hep ıslak kullanırım. Braun Cruser serisi de iyi. Hakkında olumlu yorumlar çok ama olumsuz yorumlar da var. Ben Philips AquaTouch kullanıyorum. Panasonic de çok övülüyor.
hocam peki sudan zarar görmüyor mu ? sulu kullanımda varsa tahriş yoksa suyla ıslarız skıntı olmaz benim için sıfır kesmesi önemli. elimi yüzüme sürdüğümde kayması gerek.

jiletle traş olamıyorum. bugün traş olayım sabaha sakalım cıkıyor. o yüzden hergün jiletle uğraşmak cok vakit kaybı hem de uğraştırıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:21:44 -->-> Daha önceki mesaj 18:20:03 --

organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, tamamen pürüzsüz kesiyor. Hiç sıkıntı yok. Eleği çok ince zaten.
Makinede iki tane daha çok hoşuma giden özellik var. Birincisi çok çabuk şarj oluyor ve uzun süre gidiyor. İkincisi traştan sonra çeşmenin altına tutup haldır haldır yıkamak çok pratik geliyor.
işte bu güzel hocam. bana cruser 7 tavsiye ettiler ancak o biraz pahalı. cruser 4 uygun fiyatı. sıfır da kesiyorsa benim için iyi. peki kablolu kullanım var mı ? şarjı bir süre sonra bozulmaya müsait oluyor da. çünkü ben hergün kullanıyorum.