ImFast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu amacından çıkartıp firmaya yüklenen o kadar çok insan varki,
Spam yapılmış bir kaç defa uyarılmış.
uyarılardan netice alamayan firma hesabı durdurmuş. buda müşteri ile firma arasındaki bir sorun sizleri neden enterese ediyor ki?.

Şuda bir gercek. Wordpress sistemlerde genellikle bir açıktan kaynaklanan bir sorundur spam mail.
bunuda firma php mail'i kapatarak aşabilirsiniz @foxteknoloji hemde ip adreslerinizi blacklist lerden büyük derecede uzak tutmuş olursunuz böylelikle.

video çekilmesinde ne var anlayamadım. konu sahibi video ile alakalı herhangi bir alınganlık yapmamasına rağmen siz resmen ali kıran baş kesenlik yapmışsınız.

görüşümü bende bildirdim her özgür vatandaş gibi. benimlede polemige girmezsiniz umarım. iyi günler dilerim..

Görüşünü bildirebilirsin problem degil.
Keşke firma sahibide bu spam mail olayına bu şekilde baksa.
Kimse magdur olmayacak benden kaynaklanan birşey olmadıgını defalarca söylememe ragmen halen ısrarla video çektik şöyle oldu böyle oldu demekte.

Ve bu sabah itibarı ile hesabıma girmeye çalıştıgım da hesabımı silmiş arkadaşlar
ama bu kimsenin yanına kalmaz elbet birgün çıkar ve bende bunun peşini bırakmıcam.Benim yedeklerimi de silerseniz hakkınızda suc duyurusun da bulunucam bunuda bilmiş olun.Ben yedeklerimi talep ediyorum modlarda konuya bakmıyor artık nasıl çözülecek bilmiyorum.