tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin burada yaptığınız hizmet tam olarak nedir ? Admin paneli ve html themeforestten. Siz bunları mı birleştirdiniz? Yoksa ayrı bir özellik mi var.
Bir diğeride "extended" lisansın çoklu satışı da yasak diye biliyorum.
Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.
Merhaba diğer arkadaş açıklamayı yapmış. Bu tasarımlar birleştirilerek bir script haline getirilmiştir

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba daha önce yaşadığım sorunlara istinaden, sizde konuya themeforest hesabınızdan, temaların "extended" tipi lisanslı olduğuna dair bir resim ekleyin. Benim başım ağırmıştı scripti satarken

Ayrıca gün içerisinde kredi kartımdan çekilen ücreti de gösterebilirim buna inanmayan olursa

AbdullahCali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Regular License

if you're a freelancer, you can create the end product for one client to distribute free to its end users.

Extended License

Our Extended License allows use of the item in one single end product, which you or one client may sell to end users (charge end users to access or use the end product). Distribution of source files is not permitted.
Merhaba söyleminiz üzere satıcısıyla görüştüm bana tema dosyalarının bulunduğu kodları şifreleyerek dağıtırsam sorun olmayacağını belirtti bizde Açık Kaynak satacağımız kişilere 1 adette Regular alarak işlem yapacağız ilginiz için teşekkürler

Saygılarımla;
Celalettin Yılmaz