Her kesesi suçlamıyoruz ve onların bilip bilmediğinden bahsetmiyoruz. İçlerinde bilenler var ve çoğunun çalışma şeklini gördüm.

Bilmeyenleri elbet çoğunlukta. Programını almış satıyor. Ancak içlerinde BİLENLERİ 'de azda olsa var. Ama bu BİLENLER, r10.net'i sadece daha fazla para kaldırmak için kullanıyorlar. Hiç kimse bunu inkar edemez.

O paketleri bilinçli kullanmak imkansız. Çünkü;

- 1 hafta içinde teslim diyorlar 1 ayda teslim ediyorlar işlerin aksıyor, o sırada farklı işler yapıyorsun.
- Zamana yayıyoruz diyorlar ama raporu 1 gün içinde yapıp gönderiyorlar. Sonra tek tek hepsinin zamanına bakmak imkansız bundan dolayı emin olamıyorsun.
- Yanlışlıkla linkinizi veya makalenizi farklı şekilde gönderiyorlar. HATA YAPIYORLAR. Sonra aman bir şey olmaz bunları sileyim tekrar göndereyim o raporu vereyim diyor.

Mesela; Sen 10 adet makale verdin ve her 100 sitede 1 makale kullanılsın diyorsun. Kişi hata yapıyor ve 1 makaleyi 1000 siteye gönderiyor. Sonra neyse bunu sileyim tekrar 10'ar 10'ar atayım diyor. O raporu siliyor ama o siteler ve google o linkleri ve hataları silmiyor.

Daha çoğaltılabilir bunlar. YANİ O PAKETLER tamamen r10'dan 3-5 kuruş kaldırmak içinler.

KİMSE SANA ZORLA ALDIRMIYOR DİYENLERE:
Eroin satılıyor ama kimse zorla almıyor ama DEVLET halkını korumak için yasaklıyor.
Kalitesiz et, un, su satılıyor kimseye zorla aldırmıyorlar ama DEVLET bir kalite standartı koyarak halkını koruyor.

R10'da KORUMALI... Ancak r10 o bölümden ki reklamlardan iyi para kazanıyor bundan dolayı yasaklar mı bilemem.

VE SON OLARAK;

O BÖLÜMDE YENİ ALGORİTMAYA GÖRE DENEN PAKETLERDEN KAÇI ESKİDEN SATILAN PAKETLERDEN FARKLI.

O BÖLÜMDE BİZİM PAKET XXX PAKETİNDEN ÇOK FARKLI DİYENLERİN KAÇININ FİYAT DIŞINDA FARKI VAR. RAPORLAR BİLE AYNI.

Hiç bir şey değişmiyor. YILLARDIR, BLOG BACKLİNK, İMLEME, FORUM TANITIMI, WİKİ gibi aynı içerikler satılıyor. YILLARDIR aynı PAKETLER bana değişimi gösterin ??

EK OLARAK: Ben büyük zararlar gören biri değilim. Önemsiz sitelerim üzerinde denemeler yapan biriyim sadece. Milletin bir sürü emek verdiği siteler uçuyor onlar için diyorum.

KONULARA YORUM OLAYI: Bildiğiniz gibi sonuçlar hemen Google'ye yansımıyor. Bana sunulan paket 100 wiki 100 blog, 100 forum. Raporu zamanında vermiş mi? VERMİŞ. Rapor tam mı? TAM. O yüzden insanlar en azından ben rapor alındı teşekkürler, zamanında teslim edildi diyorum bunu demekte doğal.

1-2 ay sonra yazınca, siz sitenizde yanlış bir şey yapmışsınızdır, başkalarından dolayı oluyor bunlar diye bilmiş konuşmalar başlıyor.