Şu paketlerin satışı çok ciddiyim bu forumda yasaklanmalı. Bilmeyen adam gidip alıyor sonra binbir emek verdiği sitesi uçup gidiyor. Bunu da geçmişte başıma geldiği için söylüyorum. O bölümde 1 tane bile işe yarar konu yok, tavsiyem bırakın paket almayı, o bölüme girmeyin bile. Bazısı öyle bir başlık atıyor ki, insan ister istemez "acaba" diyor...
Aynen katılmaktayım. Sadece 1 tane önem verdiğim sitem gitti ancak onun dışında tamamen deneme amaçlı yeni bir şeyler gördükçe alıyordum ve fekaletler ile karşılaştım.
Zamana yayıyoruz diyorlar ama asıl gerçek size 1 gün içinde yapıp gönderiyorlar. Zaman yayanlar da çok kısa bir zamana yayıyor. İnanın siteniz ne kadar yıllanmış olursa olsun zarar görürsünüz.
Sitenizin yılı ve google gözünde ne kadar fazla ise sadece zararınız biraz azalır ama mutlaka zarar görürsünüz.
Konu yeteri kadar almak, yada zamana yaymak değil. O bölümdeki her şey zararlı. Program ile çalışanlar "program ile yapılıyor" diye belirtsin kimse almasın.
Elle yapılan, tamamen elle işlenen paketleri alın.
100 blogta 10 TL'ye hesap açılıp linkinizi verenden alış veriş yapmayın çünkü PROGRAM ile dandik hizmet sunuyordur.
10 blog'u eli içe açıp hemen linkinizi koymayan biraz bekleyen elle iş yapan kişiye 20-30 TL verin onu alın.
Açıkçası yönetimin o bölümü kapaması gereklidir görüşünde olanlardan biride benim.
Bir bir bakkal KÖTÜ ürün satmaz çünkü adı çıkar. O bölümde konu açanlar büyük şirketleri olan, bu işten paralar kaldıran kişiler. Hepsine bir bakın, hepsi zamanında sorunlar ile karşılaşmış, sözlerinin çoğunu tutamamış.
Google algoritma değişti, bizle alakası yok siz ek bir çalışma yapmışsınız, olmadı google bu belli olmaz deyip geçiştiriyorlar.
İnsanlara yazık ya...