NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bizim ülke de güncel blog anlayışı, xx dizisi 15. bölüm izle, yada galatasaray-fenerbahçe maçı izle gibi kalıplardan öteye gitmiyor. Tabi ki istisna olarak bir kaç kaliteli blog yok değil. Fakat şunu unutmayın güncel blog nedir ? Güncel blog sahipleri bu soruyu sorsunlar kendilerine, güncel blog sitesinde neden haber paylaşılır ki ? Çok nadir olmadığı sürece paylaşılmaması gerek bence, bu haber sitelerinin işi arkadaş. Siz hayata dair şeyler yazın, ne bileyim örnek veriyorum genel sağlık sigortasında karşılaşılan sorunları yazın bunların cevaplarını yazın, arabanın marşı basmıyorsa veya aküsü bitmiş ise olabilecekleri yazın. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorumdur ama benim güncel blog anlayışım budur, bir kere "blog" kavramının dışına çıkmamak gerek. Bunu kavrayabilen insanlar bence zamanla mutlaka başarılı olurlar. Ama her şey 2 günde olmaz ki.
Aynen öyle işte sorun burada haber sitelerinde bu dediğiniz "xx dizisi 15. bölüm izle, yada galatasaray-fenerbahçe maçı izle" içeriklerinin ne işi var?

Bunlar haber sitelerinin de işi değil