headdead adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu oyunu 2 3 gündür görüyorum Sosyal medyada falan merak ettiğim 3 yıllık Knight Online oyuncusuyum tabi daha sonra bozulmaya başladığı için oyunu bırakanlardanım bende bu League of Legends nasıl Xp kasıp Pk falan mı yapıyoruz mini bi açıklama yapıcak arkadaş var mı başlamak istiyorum bende
Hocam bende Knight bırakıp geçtim zaten Knight devri bitti. Bilirsiniz Knight oynayanlar başka oyunlara sıcak bakmazlar itici gelir. İlk 1-2 hafta bende de öyle olmuştu fakat sonrasında Knight'ı bile unuttum diyebilirim. Çok zevkli ve eğlenceli geçiyor.

Oyunun mantığı en yüksek level 30. Fakat siz her oyuna girdiğinizde 1 level ile başlıyorsunuz. Dota bilirsiniz belki o tarz bir oyun buda. Harita üzerinde en yüksek 18 level olabiliyorsunuz. Minyon denilen yaratıklar var onları keserek oyun içi exp ve gold kazanıyorsunuz.

Yani öyle knight gibi item derdi yok level derdi yok. Her oyuncu 1 levelden başlıyor diyebiliriz. O yüzden eğlenceli oluyor.