Hocam benim 2 sene önceki yaşadıkalrımın aynısını yaşıyorsunuz
Hocam benim 2 sene önce saçlarım öyle bir dökülüyorduki yıkarken etraf saçlarla doluyordu
5 kere üst üste yıkıyodum 5 kere hıc durmadan yine aynı saçlar dökülüyordu psikolojım bozulmuştu gece uyurken birden uyanıp yastığa bakıyordum saç varmı dıye dökülüyormu diye elimle bakıyorum cekınce gelıyormu diye
6 Doktora gittim 4 ü bayan 2 si erkekti abi hep aynı şeyi söylüyorlar
kantesti yaptır yaptırıyorum b12 vitamin eksıkliğin var iğnesini oluyorum yıne değişme yok başka doktora gidiyorum sprey önerıyo ama o sprey işine hiç bulaşmadım boş iş bioxcin falan kullanma, kendi kendime denemediklerımde oldu badem yağlar vs.. bütün yağ çeşitlerini denedim

bu saç sektörü dolandırıcılarla dolu bana bir aktarcı bir şapuan verdi dediki bunla yıkla 2 kere dökülürse gel paranı geri al yıkadım daha fazla dökulmeye başladı

enson çareyi nerde buldum biliyormusun
Enson bir doktora gittim Prof.Dr dermatoloji Doktoruna abi dedim saçlar gidiyo napıcaz baktım adam kel *** adam kel bana ne yardımı olucak dedim cıktım gittim dedimki dökülürse dökülsün yeter artık umrumda bile değil dedim Dökülme durdu

) anladımkı kafana takarsan bu saç olayını durmaz o dökülme sende böyle yap faydasını görüceksin takma kafana dökülsün umrumda değil de garanti veriyorum sana dökülme durucak yıkarken 10 15 tane dökülmesi normal üzülme kardeşim stresten dökülüyor