İşte millette buna kabullenemiyor. biz niye durduk yere devlere her ay para ödeyelimki? benim birçok arkadaşım var çocukların borcu 4000 lirayı geçti zaten işsziler maddi durumlarıda iyi değil. memurla konuşuyoruz elimizden birşey gelmez diyor bu borç ödenecek diyor. sen işsiz adamlara borç takıyorsun. dünyanın neresinde böyle birşey var. aslında suç bizde bu millet geziparkı olayları için sokaklara döküleceklerine bu tarz şeyler için sokaklara çıksak bu ülkede çok şey değişirdi.
Şimdi usta iyi yönünden bakarsak bizim arkadaş bu toplu borcu ödedikten sonra her ay 40-50 lira bir rakam sayesinde gidip istediği hizmeti alabilecek. Orada çok haklısın. Millet ağaçın yanında halkı cebini düşünen maddeleri de düşünce çok çok faydalı olurdu. ben destek verirdim o zaman ama ağaç haliyle destek bulmadığı kesin.
Bu yasa aslında güzel ama kişiye bağlı olmalıydı. Adam ödüyemecek durumdaysa hiç kayıt altına girmicek. Ama diğer adam ben 40-50 lira öderim gider hizmetimi alırım okey eyvallah ama ben istemiyorum diyene de zorla yaptırılmamalıdır.