SHaDeWRoX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben arkadaşa güveniyorum açıkcası Galaxy S2 aldım kendisinden sanalpazar olmaz dedi sebebinide açıkladı uygun bir sebep bulduğum için ücretini gönderdim. Şimdi ürünün yarın kargoya verilmesini bekliyorum sorun çıkacağını sanmıyorum. HDD den dolayı çok kişinin başı ağrıdı ama ne olursa olsun o kadar ücreti geri yatıran birsinin *********** olacağını hiç sanmıyorumki o HDD olayından öncede kendisi ile ticaret yapmıştım ücreti yine önceden gönderdim oda ürünü ertesi gün elime ulaştımıştı. Kişinin trade durumu sadece HDD den dolayı küçük bir olumsuz görünüyor diğer konuları satışlarında sıkıntı yokki o HDD yide geri ödeme yaparak mağduriyet giderdi. Olanlara bakıldığı zaman ticaret bakımından güvenilmeyi hak eden birisi olarak gördüğüm için ticareti yapıyorum ben kendisi ile her insan hata yapar ama telafisini yaptığı zaman bence bir sorun olmamıştır.

Arkadaş köydeyim diyor ama masalahh telefoncu dükkanı gibi s2 s3 s4 vs umarım yarın kargonuz çıkar hocam Birde ne kadara aldiginizi merak ediyorum 400 liraya mı ?