Satışı baltalamak değil ama almayı düşünen arkadaşlar bir daha düşünsün diye bilgilendirme amaçlı,

İlk olarak hediye gelen bir şeyi satmak hediye alan kişiye karşı bana göre bir saygısızlık. Tabi satan kişinin kararı yine.

İkincisi Ocak ayında Harici disk siparişi vermiştim günlerce beklendi hatta aylarca bekleyen arkadaşlar oldu eski konular incelenirse rahatlıkla görülebilir. Mağduriyet giderildi paramız geri iade yapıldı ama yinede kafada bir çok soru işareti kafalarda bıraktı.

Üçüncüsü burada s3 sıfır satıyorsunuz sanal pazardan vs satış açmıyorsunuz buda insanlar da bir soru işareti şuanda.

Dördüncüsü de "Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti" bu sözü kesinlikle doğru olduğunu arkadaşla hdd ticareti yapmak istediğimde kesinlikle anlamıştım.

Aslında bu telefondan almayı düşünüyorum hatta şuan çok iyi bir fiyat fakat önceki ticaret iyi gerçekleşmediği için geri çekiliyorum, Yoksa şuan direk gözüm kapalı alırdım. Almayı düşünen arkadaşlar elden teslim ile yüz yüze almanızı tavsiye ederim. Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun.

Hayırlı satışlar diliyorum.