Selam

dmoz eklenmek zor değil, kolay ama şöyle bişey var, sen site açıyorsun farz edelim. Amaç ne, para kazanmak. Reklam alıp zengin olmak içerik yok, reklam var misal. Dmoz'daki editörlerde forumdaki arkadaşlar gibi, yani 3-4 yıl önce web sitesi açan insanlar. Deneyimli kişiler. Bu işe para kazanmak için değilde, eğlence için giren kişiler. Çok boş başvurular gittiğine eminim. O yüzden bir ton kategorinin editörleri çıkmış vaziyette yada uzun zamandır girmiyor. Dmoz'a alınmama nedeninizde bu işte. Editör bulundumu zaten inceleniyor, onun haricinde beklemede kalıyorsunuz. incelenince size kesin dönüş geliyor zaten.

e-Ticaret sitesinde özgünlük yok, ama örnekleme vereyim size, ben eskiden cinsel ürün satan bir firmada çalışıyordum. Web bölümünden arkadaşlar, kondom hakkında makalaler yazıyordu. Oha dimi? Ne yazılsın ki kondom hakkında? Yabancı videolar altına 150-200'er kelimelik bloglar oluşturuyordu kendileri, bazı cinsel haberleri ekliyordu misal.. Bu tarzda birşey illaki sizede yapılır.

Hangi tarz evlere uygun oldugunu tanıtsanız bile en azından 200-250 kelimeden makaleler çıkartırsınız derim.

Ayrıca eklemek istiyorum, dmozdan öte.. Sizin web siteniz çok kötü. Türkiye'de e-ticaret açan insanların yaşları belli, ya 20-25 yaşında üniversite öğrencileri açıyor yada 40-50 yaşlarında oğul tavsiyesi alanlar acıyor. O yüzden adam gibi tasarıma, içeriğe sahip pek site yok nedense. Öncelikle su tasarımınızı değiştirin, hatta yazılımınızı direk değiştirin. FTP'sine erişemediğiniz bir yazılım, ne kadar sağlıklı?

ve yine son olarak dmoz o kadar önemli değil bence. 30 tlye ekleyenler var.. forumda bile var. aç konu, pm damlarlar