Merhaba arkadaşlar;
1,5-2 senedir e-ticaret işi ile uğraşıyorum zaman içerisinde 2-3 kez Dmoz dizinine başvuru yapmama rağmen olumlu/olumsuz ne bir mail aldım ne başka birşey. Sebep sonuç ilişkisi nedir niye kabul edilmiyor anlam veremiyorum. Herşeyden evvel e-ticaret yaptığımdan dolayı ürün satıyoruz örnek vermem gerekir ise ''Havuz Temizlik Robotu'' diyelim. Yahu arkadaşlar google özgünlük özgünlük diye bas bas bağırıyorda sorarım sizlere '' Havuz Temizlik Robotu''n da bir e-ticaret sitesi ne kadar özgün bilgi verebilir? Biyerlerimizden özgün olma adına Robota özellikmi uyduralım? Bir e-ticaret sitesi ne kadar özgün olabilir ki? Editörün eşref vaktini tutturmak sayısal loto tutturmak gibi birşey olsa gerek! Hayır; yazılımsal bir takım hatalardan dolayı kabul etmiyorlar diyeceğim o da değil çünkü e-ticaret hizmeti aldığım firmanın birçok müşterisi kendini o alt yapı ile kayıtta ettirmiş. Kazaya rıza, belaya sabır diyorum ama kafaya taktım artık ister kabul edilsin ister edilmesin; 5-6 ayda bir ilelebet başvuracağım. 36-37 yaşına geldim onca zamandır e-ticaret harici başka site işleri ile de uğraştım böyle bir hadise görmedim. Demem o ki; Dmoz hususunda kaçırdığım, atladığım bir nüans vardır belki siz yakalarsınız yardımcı olursunuz.
İlgi ve alaka gösteren arkadaşlara şimdi den teşekkürler...