Merhaba, ne olursa olsun müşteri bilgilendirilmeli, ücretini peşin vermeme rağmen hala işi teslim etmemiştir. Telefona da cevap vermemektedir. Ayrıca kötü niyetli vs. demedim. Sadece abartı derecede sorumsuz ve umursamaz bir tavrı var görünürde. İlk defa iş yapmıyoruz. 3,5 senedir bu forumdayım, neyin nasıl olacağını bilirim.
Bu kişiyle iş yaparken bir kez daha düşünün.
48 saatte yapacağı botu, 6 gündür teslim etmediği için malesef ihtiyacımızı farklı kişilerden sağlamak zorunda kaldık. Herhangi bir şekilde irtibata geçemiyoruz konudaki kişiyle. O yüzden ücretimiz olan 75 Türk Lirasının iadesini talep ediyoruz. Ücreti peşin olarak vermiştik ancak hiçbir şekilde hizmeti teslim almadık.
Özel olarak hesap numaralarımızı gönderiyoruz, iadesi gerçekleşmezse 48 saat içerisinde şikayet konusunu açacağımı bildiriyorum.
Eğer çok özel değilse verdiğiniz iş nedir acaba ?
Öncelikle iş yaparken bir kez daha düşünün, ilgisiz bir şekilde kaybolup gitti kendisi. Bayram vs. olsa da en azından telefonlara cevap vermesi gerekirdi. Sonuç olarak müşteriyiz ve ödemeyi peşin yapmışız.
Kendisine php bot yapmasını istemiştim forum,wordpress ve blogspot siteler için. Botun başlangıç demosunu kendi sitesinde gösterdi ama bir türlü teslim etmedi. Sabah dedi akşam dedi, bayram yarın dedi, sabah 9 da bitmiş olur dedi... (konuşmaların hepsinin kayıtları var.)
Ancak bir türlü bitirmedi ve irtibat kuramadık.
Arkadaş işi yaptıysa kesinlikle teslim eder bence, ismini kötülememek için vermesi onun yararına.
Hayırlısı
İşi yarıda bıraktı bence, hata vs. çıkıyor diyordu bende iyi niyetimle cevaplar veriyordum. Peşin anlaşma olmamasına rağmen ödemeyi peşin yaptım ancak iş hala teslim edilmedi, yıllardır buradayım ama böylesini görmedim. Resmen iyi niyetimiz suistimal ediliyor.
Merhaba ilk olarak başka sorunlardan dolayı 3 gündür foruma giremedim sebebi özeldir lakin çok istenirse belirtilebilir. Daha da girmeye imkanım yokken İsmail arkadaşımın mesajla uyarısı üzerine dahil oldum ve yorumları okuduğumda gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim ayrıca . Sisteminizin sadece 1 adet fonksiyonu kalmış idi ve sisteminize yani forum sitenize kurulumu yapıp oradan denemeleri yapıyor idim ama geri iadeyi istediğiniz için onunla ilgili bilgilendirmeyi de yaptım telefonların kapalı olması konusuna gelirsek telefonum maalesef rehber dışı aramaları kabul etmemekte bu yüzden ilk mesaj atsaydınız emin olun dönerdim.Birde sizden peşin ücret istemememe rağmen siz peşin göndermiştiniz ben sizden sadece %50 lik kısmını istedim saygılarımla.
Celalettin Yılmaz