Merhaba arkadaşlar,

Günün başlangıcında bu adreste nasıl Gmail ve Youtube onay kodu için telefon numaralarını kullanabileceğimizi anlattım. Hem anlatım hem yöntem kendi düşünüp geliştirdiğim bir yöntemdi. Arkadaşlar konu içinde Facebook için de onayın çok gerekli olduğunu söyleyince dayanamadım buna da bir el atayım dedim ve bu saatlerde dönüş almaya başladım.

Sistemi Daha Önce Hiç Kurmamış Arkadaşların Bu İşlemleri Yapması Gerekiyor Öncelikle.

3C - 21st Century Telecoms

İsim Soyisim ve Mail adresi yazdık onayladık. Mailinize şifre gelecek mail adresini doğru yazın bu nedenle.

Şifreyi aldıktan sonra: https://www.3c.co.uk/ui adresinden giriş yapıyoruz.

GİRİŞ EKRANINA MAİL ADRESİ YAZIYORUZ USERNAME DENEN YERE

SIP Phone for Windows, Android, Iphone - Features adresine gidiyoruz.

Sistemi Kurmuş Olan Arkadaşlar Buradan Devam

Not1: Yöntem 3 farklı yeni açılan hesapta denendi. Çalışmakta.

Not2: Eski hesaplara telefon onayı yapılması konusunda da dener arkadaşlar sonucu paylaşırız.

Not3: Proxy kullanmadan deneyen arkadaşlar da olursa onlar da sonuçları paylaşsınlar.

Bildiğiniz gibi Facebook'ta bir süre önce arama ile telefon onayı seçeneği mevcuttu; ancak Facebook bu işlemi kaldırdı. Şuan yalnızca SMS aracılığı ile onay yapılabilmekte.

Mi Acaba?

Telefon onay bölümüne geliyoruz. (Yeni açarken zaten direk o bizi telefon onayına sokuyor şüphelenirse) Edindiğimiz telefon numaralarından biri ile 5 kere üstüste (5 dakika ara beklemeniz şart değil) sms istiyoruz. (eğer sizden sağlayıcı seçmenizi isterse, aşağıdaki add another number zımbırtısına tıklayıp elle yazmanız gerek.) Gelmiyor. 6. isteyişimizde çok oldun sen göndermiyorum kardeşim diyor bize. Onay işlemi başarısız.

Mı Acaba?

Ardından hesaptan çıkış yapmadan browserı kapatıyoruz. Bu süreyi yeni hesap açmak için kullanabilirsiniz, tahminen 1-5 saat aralığında (rastgele) bir bekleme süresi var hesabın onay için kilit olayı. Tekrar giriyoruz. Bir de bakıyoruz ki Arama ile onaylama açılmış Ardından aynı telefonu girip arama ile onaylıyoruz.

Zaman olarak bekleme süresi uzun sürse de kesin çözüm.

Not: Ben denemelerimde yeni hesap açarken ve telefon onayını yaparken ben proxy kullanıyordum USA ipsi üzerinden denedim ama fark yaratacağını sanmıyorum Türk ipsinden de. İsterseniz siz de öyle yapın. Firefox üzerinde anonymox eklentisi kullanılabilir USA proxy için.

Paylaşımların sürmesi için yorum, görüş, like, rep güzel şeyler