zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayarlamaya çalışacağım hocam. Zaten o paket için başvuru yaptığımda var ya da yok demezler mi? Direk olarak modemi vb. verecekler sanırım. Bunu da belirtirler herhalde şubeden. Çünkü Bosna Hersek Mahallesi orada tek olduğundan biliyorlardır yani. Ayrı bir oluşum orası.
Var yada yok diyebilirler. Bu direk sana bilgi veren kişiyle alakalı. Faraza bizim şubemize gelmiş olsaydın ben var yada yok demezdim. Çünkü bu işin noktacısı biz değiliz mahalle ekipleri. Durduk yere kimseyi mağdur etmenin yada heveslendirmenin anlamı yok.

Modemi önceden verme olayını biz 1 1,5 senedir yapmıyoruz. İnternet onaylanmıyor sonra modem müşteriye verildiği için geri alınamayanların cezası bize patlıyor.

Ama bayi ile alakalı bir olay, belki verir. Biz vermiyoruz diye onlarda vermeyecek diye birşey yok Sonuçta modemler bayiye ait.