Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.google.com/webmasters/to...ta-highlighter
kullanın siz tanımlayın şurası oy verilen bölgedir diye... Yıldızlar görünmeye başlıyor. (1 hafta içerisinde görünmeye başladı) (8 yıllık site)
wp-postratings çok daha hafif, tavsiyemdir.
kafkasmurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın dediği gibi webmaster dan işaretlemek gerekiyor. Google anlamaz yoksa. Benim daha iki gün oldu ama bir iki indekste görünür diye tahmin ediyorum. Önemli nokta şu: Puanlama text olarak bulunmalı. Google buradan okuyor Puanı.
Postrating benim temaya uymadı. Gd- nin de alttaki ek yazısını silemedim. Silebilen var mı acaba? "7 out of 10 based 1 rating" denilen yer. İngilizce sitelerde çözüm bulamadım.
hocam verdiğiniz link çalışmıyor. sol panelden nereyi ziyaret edeceğim. linke tıklayınca karşıma yönettiğim sitelerin adresleri geliyor. nereyi ziyaret edeceğimi söylerseniz minnettar kalacağım