NuhGuleyyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bağlattım fiber internet arkadaşların dediği gibiydi paketlerde.Ilk ttneti aradım sizin evinizde fiber yok olmaz dedi.1 kere daha arıyım dedim fiber var tamam dedi 20 dk konuştuk yokmuş dedi oda öyle gitti.Müdürlüğe gittim önünde stand vardı orda tanıdık çalışan abi denk geldi onla konuştum varsa fiber bağlatırız yoksa hipernet bağlatırız sorun olmaz dedi hızın biraz daha düşük olur dedi.Tamam dedim fiber bağladılar.Bi gidip konuşmak senin için en iyisi olur.
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ttnet için belirttiğin bu paket nasıl olmaz ya. Fiber paketlerinden biri sanırım bu paket?

Ttnet'in hiperneti ile fiberneti arasındaki fark sadece hız mı hocam? Eğer fark yoksa bu da olabilir ama her yerde olmuyor sanırım.

Vınn diyorsunuz sanırım hocam. Aslında düşünmüyordum fakat öğrenci tarifelerine bakacağım.
Eğer sağlayıcı TTNET'se Fiber ve Hiperi bir birinden ayırma. Fiber demişsem hiper içinde, hiper demişsem fiber içinde geçerlidir. Bu kampanyadada fiber ve hiper için geçerli, fiyatları aynı. Fiber alabiliyorsan fiber verirler alamazsan hiper verirler dahada alamazsan adsl verirler.
Yalnız arkadaşın söylemiş olduğu, benim bu zamana kadar söylemeye çalıştığım şeydir. Ben sana oturduğun yerde var derim yok derim bunlar varsayımsal çünkü ttnet bile nereye ne döşediğini bilmiyor. Sen var deselerde yok deselerde başvuracaksın ekip gelecek onlar sana net cevabı verecek. Bayi veya Müşt. Hizmetlerinin verebileceği bir cevap değil o yüzden bu.

Arasında ki farka gelince fibernet bildiğin fiber alt yapıyla, fiber kabloyla ne deniyorsa o gelen hattır. Destekleyip desteklememesi sadece alt yapı varlığına bakar. Kutuya uzaklık, merkeze uzaklık vs. söz konusu değildir.

Hipernet dediğimiz şey ise adsl in biraz gelişmişi vdsl denen santrale yakınlık sayesinde fiber gibi hız alınabilen hat türü. Eğer santrale uzaksanız alamazsınız. Adam gibi verim için max 1.5 km civarlarında olmanız gerekir. Değilse kanser yapar

Vınn mevzuna gelince, eğer aktif internet kullanıcısı isen sen eskisi gibi düşünmeye bak. 1 GB aşım yaparsın ttnet te ödeyeceğini 2 ye katlarsın.

NuhGuleyyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana sadece hızı farklı dedi başkada bilmiyorum.Birde ben sizin gibi 55 liraya razı olmuştum standda 39 lira yazıyordu 3 küsür bağlantı ücretiyle 43 liraya geldi aylık toplamda
Arkadaş, şuan üzerine konuştuğumuz kampanya ilk çıktığı zamanlarda almış. Çıkış fırsatı 45.5 TL idi. 39 TL İnternet + 3 TL bağlantı + 3.5 TL tivibu olmak üzere 45.5 TL'ye geliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 30 Haziranda satışı durduruldu.
Özellikler tamamen aynı tek fark fiyat.

muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalın adsl kullanıyorum ben.
Yalın adsl 8 mbps e kadar, sınırsız modem hediyeli telefonsuz, şuan ki ücreti 68 tl.

Vermiş olduğu hizmet açısından üniversiteli kampanyası ile zerre kadar farkı yok, fiyat olarak ise 15 tl farkı var.

Siviller için yalın, öğrenciler için Üniversiteli kampanyası

muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hat çektirince de sabit ücret ödeniyor diye biliyorum. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor ama elinin altında bir telefon olmuyor işte, boş yere kullanmış olmazsın.
Yalın net sabiti 15 TL, telefon sabiti 17.33 TL
Tabi bu ücretler taahhütsüz fiyatları. Kampanyaya dahil olursanız içeriğine göre değişir.

zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kota 25 veya 50 arasındadır. 20MB'e kadar hızı bulunuyor. Aylık 55 lira.
UP/DOWN Kotası sınırsız, Adil Kullanım Kotası 75 GB ve dediğiniz gibi 20 mbps'e kadar hız.

Amma boş vaktim varmış ha. Baya uzun yazdım