kariyer.net, gittigidiyor,sigortam.net gibi devler zaten o sitenin de sahipleri olan firma.Yani yükselmesi kolay.. Ayrıca bu işte direk olarak para işi, biz burda aylık 30-40 TL ye link almak için R10 da pazarlık yaparken, bu tür firmalar uluslar arası haber sitelerinden 25.000$'a tanıtım yazısı yayınlıyorlar..
Bugün bile milli**.com.tr de tanıtım yazısı 400TL , 750 TL isteyen sitelerde var.. Böyle 3-5 siteden, düzenli olarak 3-5 kere tanıtım yazısı yayınlasanız Türkiye gibi , dünya ile kıyaslandığında çöp sitelerden oluşan bir ülkede istediğiniz kelimede ilk 5 sıraya girersiniz.
Aslında bu nedenle Hacklink Türk sitelerinde çok işe yarıyor çünkü kimsenin kaliteli siteden tanıtım yazısı veya backlinki yok.. Olanlarında R10'da işi olmaz.. Adam uluslarası üniveristenin sitesinden h*cklink veriyor, dolayısıyla direk ilk sıradasınız çünkü rakiplerini r10'da 40-50 tl ye 3 aylık link alıyor.
Hatta adamlar abartmış msn.it sitesini eklemişler yani microsoftun sitesini ordan h*acklink satıyorlardı..
Yurtdışında hcklink o kadar etki etmez çünkü tüm sektörlerde ilk sayfadaki siteler zaten çok büyük siteler ve linkleride hem doğal hem de çok sağlam..