Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seninle bir derdim yok , sorun çıkartmakta istemem ;

Burada siteyi 100 tl ye sattım ama 500 Tl'ye de satabilirdim yazdın , bende sana kendi fikrimi söyledim , 500 Tl edecek siteyi 100 Tl' ye satarsan insanlar altında başka bir şey arar dedim.Bunu problem edip ," iki defa oku" gibi ukalalık yaptın.

İyi niyet ile bir şeyler yazdığın ve yapmaya çalıştığın görülüyor ama anlatım şeklin pek elverişsiz.
Diyelim ki anlatım şeklim elverişsiz. Peki sen neden konudaki tek bir paragrafı alıp, beni sinirlendirerek konuyu farklı yönlere çekiyorsun? Allah aşkına be kardeşim. Yazının tamamını oku bir kez ve öyle cevap ver. Konu nerden nereye geldi sayende.

Bu konudan benim 5 kuruş bir çıkarım olsa, sonuna kadar eleştir. Ama bilmeyenleri bir konuda uyarıyorum diye, bu kadar bel altı vurulmaz.

Allah'tan 35 yaşındayım. Yani çok genç değilimki bu tarz söylemlerden çok fazla etkilenmiyorum. Ama siz siz olun, köstek olmak yerine destek olmayı seçin ki, insanlar bildiklerini paylaşsın.

iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.