CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erişmek istenilen dosyalar kimin sahipliğinde kontrol edin. chown yapmayı ve izinleri düzenlemeyi denedinizmi? Ek olarak dosyaları root sftpdenmi yüklüyor yoksa kullanıcı ftpdenmi? Yüksek ihtimal gerekli izinlerden ve kullanıcı sahipliğinden kaynaklı sorunlar yaşıyorsunuz.
SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunuzu tam olarak anlayamadım.Vps root bilgileriniz var, müşteri olarak google isimli birisi tanımlı google.com domaini ekli ve o kişinin kloxo paneline mi erişemiyorsunuz?
VPS 'ye kloxo kurduk.
Kloxoda dns ayarlarını yaptık reseller ekledik. Resellera domain ekledik örneğin google.com

Youtubeda ve 1-2 sitede araştırma yaptım tüm adımlarım aynı ancak bir sorun var. Videodaki adam İP'ye vps ip'si. İD'ye google ve şifreye koyduğu şifreyi yazıp ftpden giriş yapabiliyor ancak bizde sadece sftp - root ve root şifresiyle o sitenin /home/kullanıcıadı/google şeklinde erişilebiliyor.