Arkadaşlar, 3 gün önce sokaktan gözleri yeni açılmış, yürümeyi bile tam olarak beceremeyen bir kedi buldum. Her tarafı pire ve pire yumurtası doluydu. Dış parazit tedavisini kendim yapıp sağlıklı bir hale getirdim ve yarın bir arkadaşıma sahiplendireceğim. Yalnız bir sorun var.
2 yaşında bir kedi dostum daha var evimde, dişi. İlk 2 gün pek anlaşamadılar, birbirlerine tıslamalar korkmalar falan yaşandı, ancak bugün 2 yaşındaki kedim minik kediyi sahiplendi. Her zaman girdiği bir kanepe altına ensesinden tutup götürüyor. Minik kedi evin içine çıktığı zaman peşinden gelip geri götürüyor, gelmesi için acı acı bağırıyor. Sanırım çok büyük bir duygusal bağ kurdu ve kendi yavrusu yerine koydu onu.
Yarın ben bu miniği sahiplendirirsem benim kadim dostum acı çeker mi? Sahiplendirmem doğru olur mu? Anlaşamamaları rahatsız ediyordu ama bu şekilde daha çok rahatsız oldum. Resmen annelik yapıyor kediye, temizliyor tuvaleti öğretiyor koynunda uyutuyor. Memelerini emsin diye bacaklarını açıp yan yatıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.