Son durum nedir acaba? PM' den de ulaşanlar olmuş sanırım.
hocam henüz buzdolabı alabilecek biri çıkmadı da para katmak isteyen var acaba para toplayıp mı almalı ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49:28 -->-> Daha önceki mesaj 13:48:58 --
Ben de GOP'tayım, yardım etmek isterim. Hangi mahalle?
Küçükköy merkez camiinde kalıyor hocam.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:25 -->-> Daha önceki mesaj 13:49:28 --
mersin'demi yaşıyor istanbul'da mı? istanbul'da yaşıyorsa huzurevi konusunda yardımcı olabilirim.
istanbulda bir camiide kalıyor ancak normalde mersinde yaşıyor buraya yardım bulmaya gelmiş ay sonu dönecek, telefonunuzu pm den yollayabilirseniz amcaya veririm çok iyi olur hocam.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:52:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:50:25 --
Yalnış anlaşılmak istemem fakat elektriğini nasıl ödeyecek acaba ? 150-200 liralık buzdolapları çok daha fazla elektrik yakar
Benden bir de 30 metre kablo istedi bir komşusu varmış ondan alacakmış elektriği hatta muhabbet ilk böyle başlamıştı, mesleğimi sorduğunda elektrikçiyim dediğimde, buzdolabını komşudan bağlasam sigorta kaldırır mı, çalışır mı falan diye sordu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:55:46 -->-> Daha önceki mesaj 13:52:24 --
Böyle söylemlere gerek yok.İnsanların duygularını düşünceleri ile yargılamayalım.Söylemleri ne kadar yanlış olsa da böle bir konuya böle bir mesaj yakışmıyor.
Sorun çözülmedi ise masrafı üstlenmek istiyorum.Avrupa yakasında arabası olan bir kişi var ise mazot parasını da ben atıcam gidelim alalım teslim edelim.
Hocam dolabı tek başına üstelenen tek kişisiniz, çok teşekkürler. Ben sahibinden.com'dan dolaplara bakayım, araba işi şöyle ; amcanın mersine sebze getirip götüren bir hemşerisi varmış şuanda adam istanbulda dolabı o yüklenecek.
Size pm den ulaşayım, bu işi çözünce amcanın teşekkür notunu tüm R10 ile paylaşmak dileğiyle...