Madem öyle konunuzda neden "Her Paket için aynı şeyi istemiyoruz... 1.Paketi Alacakların Yapması Gerekenler, 2. Paketi Alacakların Yapması Gerekenler, 3. Paketi Alacakların Yapması Gerekenler " şeklinde ibareler kullanıyorsunuz ?
Evet şuan sağlayabilirsiniz, bu kolay bir olay.
Peki ya sonra ? Sitelerin içinde illa ki yüksek kaynak kullanan siteler çıkacak ? Veya shell, w*rez tarzı dosya barındıran ?
O zaman ne olacak ? Tek tuş ile terminate mi edeceksiniz ?
Bizim baltalama gibi bir durumumuz yok. Baltalama yapmamız için bizimde şuan sponsor hosting hizmeti veriyor olmamız gerekirdi. Şuanda -kendi adıma konuşuyorum- her hangi bir sponsorluk hizmeti sağlamıyorum.
1-Bakın adamın parası yok ama link katmayı tercih ediyor para vermeye...
2-Şuan sağlıyorum ve gücüm yettiği kadarda sağlamaya devam edeceğim
3-Yüksek kaynaklı derken hit konusunda bahsediyorsunuz sanırsam [Ben sadece insanların ayağa kalkması'na yardımcı oluyorum Hiti fazla olduktan sonra zaten tek başına ayakta durabilecek konuma gelirle ve Vps v.b Şeylere geçiş yapabilirler]
4- Sunucumuz İngiltere lokasyondur... Ve VVarez içerik serbesttir...
5- Terminate durumu kişi isteyene kadar Yapılmayacaktır.. [ama dnslerini 1.5 - 2 ay boyunca değişik tutan kişilerin hostları yedeksiz silinecektir.. ]
6-Biliyorum kendi görüşlerinizi dile getirmişsiniz.... Bende gerekli tüm açıklamaları Yapıyorum