TamerCelenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence @azatmetin 'in yazdığı bu mesaj YASALHOST'u düşürmedi, daha çok yükseltti.

Devrim Bilişim'deki resellerınızdan sponsor hizmeti sağlıyorsunuz, teşekkürler güzel imkan sağlıyorsunuz hosting'i olmayanlara. Sanırım senelik paket aldınız. Peki 1 sene sonra barındırdığınız siteler hit aldıktan sonra siz reseller ücretini ödemez iseniz ne olacak ? Sponsor hizmet verdiğiniz onlarca kişiye ne olacak ?

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki "Hosting'e para vermeyin" diyorsunuz fakat site içerisinde reklamlarımız dönsün diyorsunuz ?

Bende zamanında burda 6 aylık hosting sponsoru oldum, hemde koşulsuz şartsız. Ücretli hosting alan müşterilerimden sponsor hizmet alanları hiç ayırmadım ve ayrıca illaki benim logomu, bannerımı veya text linkimi paylaşın diye de zorlamadım.

Ben konunun daha fazla uzaması taraftarı değilim, fakat başka firmaları lütfen düşürmeyiniz, gerçekten ihtiyacı olan hosting'e para veremeyecek durumda olanlara hosting hizmeti sağlayın.

Saygılarımla,

TAMER ÇELENK
Kurucu
BERA BİLİŞİM HOSTİNG VE İNTERNET HİZMETLERİ
İlk olarak firmaların bir sponsor konusuna girip böyle rast gele konuşup konuyu baltalaması içten bile değil...

Devrimbilişimden aldığım reselleri 40 tl den aldım diğer yıl 80 tl olacak sanırsam Ve Benim için pek sorun olacağını sanmıyorum...

Bende Link v.s v.s herhangi bir siteye henüz kattırmış değilim...
r10 dışı adam geliyor alıyor gidiyor... bidahada görmüyorum ama hostu silmiyorum host aynen devam ediyor...

Kimse'ye zorla link kat yoksa hostu siliyorum demedim benden sponsor alan arkadaşlar yazabilir....

Son olarak Para istemiyorum doğrudur ama site içerisinde reklamın dönsün istiyorsun diyorsun

Banner'i sitenin istediği tarafına katma hakkı vardır adamın ister footeri'n en altına ister header'e yada sağa sola v.s

Hem Sponsorluk alan arkadaşlar memnun olmasaydı devam etmezlerdi...

Ben parası olmayanlara gerekli tüm desteği ayriyetten sağlıyorum zaten...