Hocam elimde dersium dershanelerinin soru bankaları var. Hiç kullanılmamış durumda çoğu , dersium dersaneside eksen yayınlarını kullanıyor. Yani kaynaklar eksen yayınları sadece üzerine dersium yazısı basılmış durumda. Ayrıca kitaplar ygs-lys değil öss kitapları. YGS-LYS kitapları konuları YGS , LYS şeklinde bölüyor bendeki kitaplar ÖSS kitapları yani tüm konular tek kitapta. Örneğin geometriyi YGS , LYS diye bölmeyip , bütün konuları tek kitapta vermiş. Bu tarz kitaplar benim daha çok işimi gördüğü için genelde bu tarz kitapları kullandım ben sınava hazırlanırken. Eğer sizde gerçekten kullanacaksanız , çalışacaksanız , alıp evde stok yapmayacaksanız gönderebilirim.
Hocam bi iki gündür giriş yapamıyordum cevap veremedim kusra bakmayın. komşudan sağlam bi koli dolusu kitap aldım hepside işime yarayacak gibi duruyor.
Şimdilik dediğiniz gibi kitap almama gerek yok aç gözlülük yapıp sene sonunda yarısının boş olması hem beni üzer, hemde başka faydalanabilecek arakdaşlar varken onlarında hakkına girmek istemem. Desteğiniz, yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederim.