Böyle söylemlere gerek yok.İnsanların duygularını düşünceleri ile yargılamayalım.Söylemleri ne kadar yanlış olsa da böle bir konuya böle bir mesaj yakışmıyor.
Sorun çözülmedi ise masrafı üstlenmek istiyorum.Avrupa yakasında arabası olan bir kişi var ise mazot parasını da ben atıcam gidelim alalım teslim edelim.
Şu çok güvendiğiniz ve savunduğunuz pkk ve diğer sol örgütlere söyleyin onlar yardım etsin. Malum onlar uyuşturucuya karşı çok hassas , ağızlarından asla kin , nefret söylemleri çıkmaz , bildiğin iyilik melekleri. Bunları siz derdiniz şimdi gidin onlara yardım etsin size. Ağzından bu lafları duyduktan sonra size ne güvenirim nede bir yardımda bulunurum. Gidip sizin gibi örgüt yandaşlarına vermeyeceğiniz ne malum.