Sabri Özel'in takım elbiseleri de güzel oluyor. En azından ben memnunum.
fiyatlar ne civarda hocam acaba ?
bana da sıcak geliyor
Pek konulara yorum yazan birisi değilim ama konu hoşuma gitti

benim diyecegim takım elbisede firmanın kesimi çok önemli önce ona dikkat et firmaların takım kesimi ve gömlek yaka ları farklı dır hangisi hoşuna gidiyor önce onu bulmalısın benimde tavsiyem kilon çok zayıf yada şişman değilse d.s. damat italyan kesimdir güzel durduğunu inanıyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
zayıfım hocam

damata girdim baktım. çok hoş takımlar var. benim kollarım biraz uzun ( drop-8 ). pek üzerime uygun takım elbise bulamıyorum. bu arada damat'ta indirim olmadan takım elbise cok pahalı geliyor hocam bana.
Avva
bir arkadaşımın üzerine gömleğini görmüştüm.çok hoşuma gitmişti.şimdi takımlara baktım gayet şık duruyor. indirimli fiyatlar gayet güzel. bakacağm hocam.
damattan kesinlikle şaşma hocam. Hem modelleri hem ürünleri kalite.
güzel de hocam

çok pahalı ya. 5 takım alayım desem 2 maaş gider
iki kere kuru temizleden sonra sarar bozulmaz değil mi hocam ?
Kalite istiyorsan Sarar, çok kalite istiyosan DS Damat..
kiğılı hiç mi yok

damat çok pahalı geliyor hocam.
Gecen ay hatemoglundan aldim. Pacasini yaptirdim. Ilk yikamada pacalari sokuldu. Tam rezalet. Bi de danimarkadayim terziler de cok pahali kendim dikmek zorunda kaldim o da hos olmadi. Uzak dur yani hocam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
hatemoğlunu iyi bilirdim. geçenlerde takım elbise baktım geçen. drop8 olmadığı için üstünkörü baktım geçtim.
profil resmi post uyumu

suit up !
:d çok severim kendisini.
kığılının pantolonları ve ceketleri eforun ise gömleklerini çok seviyorum zaten alınca kombin yapıyorum bi şekilde
hocam hiç takım giymediğimden, kombin yapacak kadar tecrübem yok