Site adresi: pm ile isteyiniz
Site için istenen fiyat : 700
(FİYAT DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR)
Sitenin aylık getirisi : Reklamstore-Çok az
Sitenin açılış tarihi : 1 yıllık
Kategori, sitenin içeriği nedir : memur, kamu, eğitim, öğretmen haberleri
Günlük hit sayısı, kaynak link : 224 (son bir yıllık ortalaması alınmıştır)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : 1 yıllık site, pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : her şey dahildir
Hosting dahil midir : hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı : sınırsız lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
1. Yazılım; Te-Bilişim'in Hs-fusion yazılımıdır. Kendi sitelerindeki satış bedeli şu anda 1.750+KDV'dir.
2. Domainin bitiş süresi 2017'dir.
3. Hosting Natro'dadır ve bitiş süresi 2014'ün sekizinci ayına kadardır. Eğer kendi hostingine taşımak isteyen olursa satış fiyatından 50 lira hosting ücretini düşebilirim.
4. CİHAN Haber Ajansı aboneliği vardır. Bitiş tarihi 01.01.2014'tür. Haberler gelişmiş bir botla panele düşer. Büyük bir proje olarak başladığım için almıştım ama çok da önemli değilmiş. Çünkü siteye girenler sadece memur ve eğitim haberleri için giriyor diğer haberlerle pek ilgilenmiyor. Bilmiyorum belki de ben kullanamıyorumdur, siz daha verimli kulanabilirsiniz.
5. Sosyal medya hesapları vardır. facebookta 291 beğenen, twitterda 487 takipçisi vardır.
6. Ziyaretçi kitlesi elittir. Hepsi öğretmen, memur, il müdürleri, şube müdürleri, bakanlık çalışanları... twitter takipçilerinden anlayabilirsiniz bunu.
7. Logosu ve amblemi orjinaldir, kendi tasarımımdır, bu sitedeki bir arkadaşa vektörel olarak yaptırtılmıştır. Dosyası bende mevcuttur.
8. Sitenin güncellenmesi şu şekildedir: Yazarların hepsi gönüllü öğretmenlerdir. her hafta sitenin mail adresine yazılarını gönderirler. Diğer haberler ise benim diğer sitelerden derlediğim memur ve öğretmen haberleridir. Ayrıca sendikalardan ve eğitim derneklerinden düzenli haber gönderilir. Mesela; atama bekleyen öğretmenler, eş özrü bekleyen öğretmenler, yönetici rotasyonu bekleyenler.... Durmadan haber gönderilir maile. Sitenin kontrol paneline te-bilişimin sitesinden bakabilirsiniz.
9. Sitenin hiç bir banı yoktur indexi de çok hızlıdır.
10. Site ziyaretçilerinin yüzde sekseni organiktir. anahtar kelime girmememe rağmen.
11. İki hafta önce subdomain olarak forum sitesini de açtım ama hala içi boş bir şey girmedim. forum.siteadıııı.com şeklindedir.
12. saydığım şeylerin hepsi satışa dahildir.
Sitenin Olumsuz Yönleri:
1. Adsense siteme onay vermiyor, gerekçe olarak da anladığım kadarıyla özgün içeriği gösteriyor. Sitede çok fazla özgün içerik vardır ama sanırım özgün içeriğin diğer içerikten fazla olması gerekiyor. Taktir edersiniz ki bu bir haber sitesi CİHAN aboneliğim de var. Haber sitesi ne kadar özgün olabilir bilmiyorum. Adsense reklamları yayınlayamayacaksanız pek bişey kazanamazsınız.
2. Reklamstore reklamlarını yayınlıyorum, onu da sırf sitenin görünümü güzel olsun diye yayınlıyorum
3. Site aşırı derece de ilgi istiyor. Haber sitesi olduğu için haberleri geç yayınlamak takipçilerin gözünde itibar kaybettiriyor. Benim ise çok fazla vaktim olmuyor. Son bir yıldır tek başıma güncellemeye çalışıyorum ama yetmiyor. Günde en az 5 adet memur ve öğretmen haberi girmek gerekiyor. Çok fazla vaktiniz yoksa siteye hiç bir şey katamazsınız.
4. Video galeri ve foto galeri kısımları boştur. Hiç zaman bulamadım bunları eklemek için.
5. Haberler girilirken bir çok haberi üşendiğimden anahtar kelime girmeden yayınlamıştım. Bu haberlere hiç ziyaretçi gelmiyor. Anahtar kelime girilerek yayınlanan diğer haberlere iyi ziyaretçi geliyor.
6. Şimdiye kadar acemi bir webmaster tarafından idare edilmiştir, photoshop bilgim bile yoktur. Google webmasterda site doğrulatma dosyasını ftpye atmayı bile arkadaşlara yaptırtıyorum yada r10'da parayla yaptırtıyorum.
Aklıma gelen başka bir olumsuzluk yok. Eğer siz bir olumsuzluk bulursanız alta yazabilirsiniz, herkes görsün. Eleştirilerin hiç birini satış baltalama olarak görmüyorum. Her türlü eleştiri ve yoruma açığım. Sonuçta kimseyi kandırmak veya kazıklamak gibi bir niyetim yok. webmaster araçlarıyla öğrenebileceğiniz şeyler dışında her şeyi sorabilirsiniz.