Arapçılık oynama bana,kuranı komple okumadığınız ne söylediğini anlamadığınız için, sadece gördüğünüz ayetleri yazıyorsunuz bak işte böyle böyle diyorsunuz yarım yamalak.O yazdığın ayetlerin hangisinde islamı yaymak için savaşın yazıyor ben göremedim.Daha okuduğunu bile idrak edemiyorsun,Orada Allah, eğer cihat varsa Benim yolumda ölmekten korkmayın diyor.Gidin kafanıza göre ona buna savaş açın demiyor.
Kendi dilinde okuyan arapların hali bugün ortada.
Mesajıma yaptığın her alıntıya itinayla cevap veririm aklında bulunsun.
50 şey dedim 1 tanesine cevap vermeye çalıştın.. diğer dediklerimi de cevap versene önce..
ayrıca ben zamanı gelince dini, namusunu ve malını korkumak için yapılan savaşı uygun buluyorum.. şu anda en azından bizim ülkemiz için cihad savaş olarak değil öğrenerek ve öğreterek yapılır.. cihadın ne olduğunu bilmeden konuşmayın.. ki bir önceki mesajımda yazıyorlardı bunlar..
Osmanlı Arapça konuşmadı, Kur'anı Arapça oku ve aynı zamanda anlamını da öğrendi dünyaya hükmetti.. Katar, Dubai, Libya vs. çok zengin.. bir çok Arap ülkesi savaşa girmesine rağmen zengin.. Her zaman ezbere konuşuyorsunuz.. Arap ülkelerinin savaşmasının, fakir olmasının ve bazılarının cahillikle boğuşmasının nedeni ne Arap olmalı ne Kur'anı Arapça konuşmaları.. Onların sonunu ihanetleri ve düşüncesizlikleri getirdi.. konu ile alakası yok..
Ayrıca Kur'anı Arapça okumak günah, gereksiz kesinlikle Türkçesi okunmalı diyen bir tane sağlam alim gösterin bana? Diyanet dahil gerçekten bilen herkes Arapça okunmasından yana.. Kimse bilmiyor bir siz biliyorsunuz zaten.. bırakın dine millyetçilik karıştırmayı.. egoizmden başka birşey değildir.. Kur'an evrenseldir.. İslam evrenseldir..