Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak, bu güncellemenin ingilizce detayları var.. Anladığım kadarı ile herkesin şikayetçi olduğu; DOĞAL OLMAYAN BACKLİNK BULUNDU sorusuna ,verdiğimiz tepki: İYİ AMA HANGİ SİTEDE? sorusuna cevap geliyor sanırım, alttaki resimde AFFECTS yazan bölüm sizin sorun çıkaran backlinik aldığınız sitemi oluyor, yani sağda görünen siteden linki kaldırdığınızda sorun çözülüyormu, ingilizce bilen el atsın..

Bu aslında oldukça kötü bir sonuç doğurur, alırım hacklinki, yakalanırsam şu siteden aldığın linki kaldır diycek, bende kaldırcam sorun düzelecek..Yakalanmazam sorun yok. Yani hacklink riskine değer bence...

Düşündüğün gibi işlemiyor sistem.Düz mantık,Türk zekası google ' a işlemiyor

Matt in bu konu hakkındaki videosunu incelersen,ceza almış bir sitenin ,cezadan kurtulmak için bize kendisini kanıtlaması lazım diyor.Bununlada yetmeyip,eskiden yapılmış hataları bir daha tekrarlanmamak üzere düzelttiğini görmemiz lazım gibi kontrol mekanizmaları var.Öyle hacklink aldım kaldırdım sıralamada yükseldim olayı yok.Aynı durum 2. veya 3. kez yaşandıgında siteni geri dönülmeyecek şekilde sıralamadan çıkartabiliyor.