Makalenizi çok başarılı buldum ve çoğu dediğiniz şeyde % 100 haklılık payınız var.Örnek olarak dün, (bu makaleyi okumadan) bi başvuru yaptım, yeni gmail hesabıyla adsense hesabıyla aynı isim soyisim ve web site içeriği güncel blog 1 günde tamamen onay aldı.

""* ADSENSE nereden duydunuz seçeneğini “Konferans” olarak işaretlemeniz. (ADSENSE ile ilgilendiğiniz için ADSENSE ile ilgili konferanslara falan gidiyor bu eleman onaylamamız lazım hesabını diye düşünecektir Google)"" bu maddeyi ben ""Arkadaş"" olarak işaretledim.Google'nin bu kriteri dikkate alacağını hiç zannetmiyorum neden derseniz nasılki, konferanslara falan gidiyor diye düşünebilirse, bu beni kandırmak adına bu şıkkı işaretliyor deme ihtimalide yüksektir.Yani bu maddenin pek önemi olduğunu sanmıyorum.

Sonuç olarak bence can alıcı nokta web sitesinin içeriğinde, ilk başvuru esnasında bir blog siteyle tamamen düz yazı ve makalelerde telif hakkı içeren birşey olmasın.Günlük tarzı bir site bile olabilir o siteye başvuru yapmanız onay aşamasını hızlı geçmeniz anlamına gelebilir.Daha sonrasında zaten onaylandıktan sonra, istediğiniz yere reklamınızı koyarsınız bunu söylemeye bile gerek yok.