üstad sen haklısın galiba ovh ödemeleri aldı kurulumları yapmayacak gibi
Fransızlar + İngilizler sonrada Amerika'nın afro america vatandaşı harici her vatandaşının hötü az kalkık ve ukladırlar, onlarla eğlenmeyi çok sevdiğimden öyle mailler yolluyorum ki adamların zayıf noktası bilip rezil edebilmeniz yeterli. Ben de her zaman bunu yapıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:34:20 -->-> Daha önceki mesaj 18:27:37 --
Bakın Amerikalılarla dalga geçme tarzıma burst.net bana artık server kiraya vermemekte çünkü 1 gecede 300 sipariş geçmiştim 1'er dolardan 300 usd ödeyip adamlarda paypalda iptal etmekten sıkıldılar sağolsun muzafferbilisim müşterim benim paypal kara listede olduğundan ondan 1 usd borç aldım bir yere sorti yapacağımdan 1 server burdan lazım oldu ve 1 usd ye aldım quad 6600 8GB Ram sanırım demin espri ile yazdığım 1TB Ram li sunucu
Cidden bu adamları akıllandırmak için makaranızı geçin i7 ler bile burda ilk ay 1 usd
Makale yazmıştım sitede okuyabilirsiniz hangi link üzerinden ve nasıl alım yapacağınız hakkında 72 saatte teslim ama. 100 Mbit hat 20 usd verirseniz ilk ay server dahil 21 usd'ye denk gelmekte sunucu.
Burst.net 1 usd Sunucu makalesi ve alım yöntemi ;
http://www.wnlservers.com/knowledgeb...i7-sunucu.html