Biraz önce ip satın aldım, Beni satıcının faturasında belirtilen para birimiyle faturalandır dediğimde 1.29 TL/ip oluyor, diğer türlü 1.35 TL/ip olarak ücretlendiriyor

syntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypal hesabınıza girip, ödeme yöntemini paypalın kuru değil de bankanın kuru olarak değiştirirseniz bu sorunu düzeltebilirsiniz. Diğer durumda aynı parayı 2 defa dönüştürmüş gibi oluyorsunuz. En azından bundan sonraki işlemlerde işinize yarar.

"Param" menüsünde olması lazım bu özelliğin.
CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İptal et Arif Kimsufi ise değil ise mSP ise hafta sonu sende.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:08:42 -->-> Daha önceki mesaj 17:07:29 --

Egemen yenimi fark ettiniz bunu Biz o durumdan ne kadar maduruz bilseniz, ondan Fransa'da sonunda hesap açıp kredi kartı çıkarttık
Daha önceden de biliyordum fakat daha önce hiç bu miktarda bir çekim yapmadığım için aradaki kur farkı bariz belli olmuyordu...

CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ayarı da seçtiğinizde bankanız size kurdan geçi....r

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:14:26 -->-> Daha önceki mesaj 17:13:51 --

Boşa bekleme Arifim demedi deme

Deneme amaçlı bu kadar mesaj sonrası bende dedim TR. olan hesapla i5 modeli alayım kimsufiden bak ne oldu

Legal'e de makarasına mail attım cevaplarına bak

Hello,

Our kimsufi offer is restricted to european customers.

As a turkish company, you cannot order such servers.

Regards

OVH SAS
Legal department

Amanın aman iş çıktı hayatımda kiraladığım en profesyonel servera esxi kurulup teslim edilmiş. Hemen .iso ları atayım, Ram'i az ama bakalım yetecekmi sadece 1TB