dapzar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm gelmedi hocam
Gonderdim hocam kusura bakmayin gonderememistim

Mysta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresini, cep numaranızı pm olarak alabilir miyim hocam ? Bir de ödemeyi kredi kartı ile nasıl yapabiliriz sanalpazar gibi bir sistem üzerinden mi ? Ayrıca dil bilgim çok sağlam değildir acaba idare edebilir miyim ?

Birde bende ankaradayım bayramdan sonra yüz yüze de görüşebiliriz hocam

kredi karti ile sanalpazar degil de (fatura vs vs istiyor) gittigidiyordan ilan acilabilir eger komisyonu da karsilarsaniz.
Dil bilgisine pek ihtiyaciniz yok, makale yazdirabilirsiniz, ayda 10 makale yeterlidir, yani 30-40$ makale gideri var ancak. Siteyi degil de cep numarami
Pm gonderiyorum

teribogart38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben şimdi bu siteyi 10 bin tl ye alsam sen haliyle facebook trafiğini kesecen sonra 18 konulu yeni açılmış bir site ile 0 trafik 10 bin tl fiyat vay beee bol satışlar
Okuman yok sanirim!!! facebooktan sayfalardan hit gelmedigini belirtmistim konuda ama anlamiyorsunuz. Trafigin cogu sosyal aglardan organik bir sekilde (ziyaretcilerin kendileri paylasarak) geliyor. buyuk veya ufak tek bir facebook sayfasindan bile paylasim yapilmadi. Ayrica sosyal ag dediginde aklima sadece facebook geliyorsa senin icin kotu haberlerim var...
Simdi bir daha vay be demeden once 2 kere okuyun, 3 kere de dusunun oyle yazin.
Iyi gunler dilerim