Şimdi olayı tarafsız irdeleyecek olursam eğer;

Konuda bazı arkadaşların da dediği gibi oyun, oyunlar, oyun oyna vs vs gibi oyun sektörünün zorlu kelimelerinde ilk sayfadaki scriptleri karşılaştırın arkadaşlar. Ben eminim ki narcade ve napius scriptlerinin sayısı diğerlerinin en az 3 katı olacak. Belki bu rakam çok daha fazla. Sonuçta nelph yada mustafa uzun benim babamın oğulları değil. Ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. Şahsen ben narcade ile oyun sektöründe 150K ya yakın hit çekildiğine bizzat şahit oldum. Buda önemli bir başarıdır bence. Fakat diğerleri hakkında birşey söylemem yanlış olur kullanmadım çünkü. Fakat bunu da bize google amcam söyler. Bakın oyun sektöründeki aramalara sonuçlar orada çıkar.

Oyun kelimesi

Oyunlar

Oyun oyna

Ayrıca şunuda özellikle belirtmek gerekir ki. orumcekoyun.com sitesi sahibine de teşekkür etmek lazım. Adam yıllarca scripti geliştirdi ve desteğini salladı. Acaba koca r10 da kaç kişi bunu karşılıksız yapar ki? İyiken de yapmış walla çünkü çoğu acemi olan, yada öğrenci olupta oyun piyasasından 3-5 kuruş kazanmak isteyenlerin tercihi orumcek oyun scripti oldu. Bunu da es geçmemek lazım. Teşekkürler orumcek oyun.