Ben sunu gordum son guncellemelerde. Link ile sitenin hiti orantili olmali. 2 kisi giren siteye 10 link alirsan gumler. 2000 kisi giren siteye 3 link almak daha mantikli ve o linklerin kalici olmasi da onemli.
Ek olarak footer link uzak durmak lazim artik. Google'a gore yeni site ne ara populer oldu da sponsor oluyor vs vs tarzi dusunuyor artik algoritma bu sekile donmeye basladi.
Olabildigince kucuk kucuk tanitim yazilarindan almak lazim linkleri. Kucuk kucuk dedigim ayda 5-10 link ve kaliteli sitelerden. Kelimeye link degil site url olarak almak lazim.
Ek olarak reklamlar ile siteye hit dondurmek gerekli. Dikkat ettiyseniz 1 site 1 kelimede yukseliyorsa diger kelimelerde de otomatik olarak yukseliyor. Cunku hit onu gerekli kelimelerde uste cikartiyor. Kullanicilar facebook twitter google plus gibi yerlerde paylasim yapinca siralaman da yukari cikiyor.
Reklam hiti cok onemli.