WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi arkadaşım, WP çok CPU yer.

Yanlışın var hocam.

- Napius'un sandığın kadar kullanıcı kitlesi küçük değil. Hele ki R10 gibi bir yerden satın alan adamlar var. Bizim üyeler arasında ne kadar kıl müşteriler olduğunu ticaret yapan herkes bilir. @NeLph; çok iyi bir yazılımcıdır ve şuanda NeoBro markasının kodlamasındaki kişidir. Yani sandığın gibi çakma bir botçu değil, tam aksine profesyonel bir kodlamacıdır.

- Yine @NeLph; semantic konusunda ve SEO konusundaki bilgisiyle ben dahil buradaki birçok adama taş çıkartır.

- Yine @NeLph; oyun sektöründe bu forumda en önde gelen ikinci kişi diyebilirim size bu konuda da ciddiyim. İlk kişi bende saklı kalsın.

- Parayla satılmış birşeyle free olarak geliştirilen birşeyin bir olması imkansız. Standart düzeylerde birşeyler sunulur, işine geliyorsa alırsın bu işler böyledir usta.

- Birisi 70TL çünkü bu adamlar bu işten ekmek yiyor ve bir marka olabilmeyi başarabilmişler.

- Piyasadaki çok iyi para kazanan çoğu sitede Napius flash oyun scripti vardır.

- İsteyen özel temasını yaptırır web sektörü o kadarda standartize edilmiş çöp, para etmeyen bir sektör değildir. Standart sunarlar, aynı wp gibi özel tasarım yaptırır kullanırsın. Yoksa twenty ten gibi herkesin kullandığı temayı kullanmanın mantalitesi yok.

- Oyun sektörü zaten yatırım gerektirdiği için 50 lirayi 70 lirayı fazla görecek düzeyde webmaster arkadaşlarımız için uygun bir sektör değildir.

Son olarak söylemek istiyorum ki @NeLph; sistemi yine iyi birisine satmıştır. Yaptığı markayı zedeleyecek ve buna zarar verecek birine elbette ki satmamıştır. Uzun zamandırda sorunsuz olarak R10'da ilerleyen nadir sistemlerden birisidir.

NeLph'in başarısı NeoBro'dan da gün ışığına kolayca çıkabiliyor ve rakipler arasından kolayca sıyrılabiliyor.

Kimse kimseye silah dayayıp script satmıyor dileyen alır dileyen almaz.

Meta tagmış felan bunlar zaten hikaye olalı çok oldu.

Teşekkür ediyorum, yanlış anlaşılmasın bunlarda benim naçizane görüşlerim.
Wordpres eklentiler ile cpu yer. Saten son güncelleme de google gereksiz seo eklentileri olan sitelere gererekn cezayı verdi bu konu da site sahipleri biliçlendi. Oyun sitesi açacaklar için şuan 2 adet eklenti yeterli:
-All in one seo pack
-Google xml sitemaps
Saten son güncelleme de wordpress cpu konusunda da yeteri kadar iyileşti.