Site adresi:
www.bildir.net
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 100

(her artış +10

)
Sitenin aylık getirisi: - (adsense olmadiği icin sitede reklam yok)
Sitenin açılış tarihi: ilk açılış 2007 son açılış:2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel blog.
Günlük hit sayısı, kaynak link: aşağida mevcut.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 yaşında - pr2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: 3 gün'e kadar durabilir
Banlı olduğu sponsor var mı: hayir
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok.
.com uzantisi nokta internet teklonojilerinde.
.org uzantisi ünlü domain koleksiyoncusu cengiz teymur'da.
sitenin sadece r10.net'deki geçmişine arama kutusundan bakabilirsiniz.
sosyal imleme sitesi olarak onlarca blogda tanitim yazisi var. + sözlüklerde oldukça sık önerilmiş.
site olarak deyilde domain olarak oldukça değerli gibi görüyorum. önce domainin geçmişini araştırın google'de olsun r10.net arama kutusunda olsun farkli eski webmaster platformlarinda olsun.
farklı projeler için alinmişti domain fakat zaman v.b olmadi. suanda kendine has temasiyla wordpress kurulu. hiti 200'den aşşa düşmemekte olup bazen 500-600'lara kadar çıkmaktadir.
+1000 kayitli üye bulunmakta olup 183 adet makaleye 347 mantıklı yorum vardir
satişa cikartacağim icin son günlerde sayyac ekledim siteye tam olarak site hitini ön plana cikarmasada son 3,4 güne bakabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55:17 -->-> Daha önceki mesaj 15:42:16 --
yazmayi unutmuşum site satiş sebebim yeni çoçuğum olduğundan dolayi ilgilenemiyorum ondan dolayi. zaten son girilen yazilarin tarihini görürseniz ilgilenildiğinde sitenin iyi yerlere geleceğinide görebilirsiniz. sitenin hiti güncel konulara göre yükselip alcalmakta 200 hitten aşşa düşmemek kaydiyla 500 - 600lara kadar cikmaktadir.