winnt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EIG, HG sunucularını Softlayer'dan daha ekonomik olan kendi Bluehost sunucularının da bulunduğu bir veri merkezine taşımış. Hata etmiş, bi daha HG den hosting almayın. Bunu mu demek istiyorsunuz?
hayir. etrafimda baktim inceledim ve gordumki cogu insan tam olarak ne oldugunun farkinda degil. tam olarak ne olup bittigini gorundugu kadariyla yazdim, ek olarak kendi tecrube ve goruslerimi paylastim.

https://www.r10.net/yabanci-hosting-f...08-2013-a.html adresinde 4 sayfa mesaj yazilmis ve gordugum kadariyla kimse tam olarak neyin gerceklestiginin farkinda degil. evet goruslerim olumsuz olarak yansimakta fakat amacim insanlari bilinclendirmek, yardimci olmak - kurumlari, kisileri kotulemek degil.

nihai karar kisinin kendi kararidir.

MevsimBahar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veri merkezi degistikten sonra kalitenin ciddi derecede düştüğü doğrudur.
Çoğu konuda size sonuna kadar katılıyorum.
2 yılı aşkın hostgator ile çalışıyorum ve son aylarda nerdeyse illallah ettirdi.

Fakat Diğer Türk destek elemanı ile ilgili görüşlerinize katılmıyorum kendisini yakından tanıyan biri olarak.

Inşallah duzelir yoksa bu şekilde giderse bendr yeni bir firma aramak zorunda kalıcam.

İyi çalışmalar.
diger arkadas hakkinda yaptigim yoruma gelince, kendisinin iyi niyetine kesinlikle lafim yok. fakat biz Turk resmi makamlariyla bilgi paylasmiyoruz, onlar paylasiyor vs. gibi bir yaklasim yanlistir. bunun disinda halihazirda bir sirketin calisani olarak insanlara hizmet etmekte olan bir kisinin musterilerini ve potansiyel musterilerini calistigi sirketin bas rakiplerinden olan baska bir sirkete tesvik etmesi de yanlistir. ben burada pek hakli bir taraf goremiyorum?

Burakreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TrHoters iyi de bu yazdiklariniz yasadisi seyler degil ki buyuk bir marifet gibi sadece siz biliyormus gibi lanse etmissiniz. HostGator'un veri merkezi degisti dogrudur ve bir baska holding tarafindan satin alindi.

Turkce destek olarak elimizden gelen yardimi yapiyoruz. Probleminiz neydi bilmiyorum HostGator'da ancak 400 chat elemanindan en yuksek puana sahip olan Turkce chat teknisyeni olan benim. Elimden geldigince birseyleri yapmaya calisiyorum. Mukemmel degilim zaten mukemmel olsam chatta oturmam baska sektorlerde yer alirim.

Sizin garip tavrinizi anlayamadim acikcasi biz r10.net'e yazdigimiz ve destek verdigimiz icin bir kurus almiyoruz HostGator'dan affiliate'imizde yok bir kazancimiz da yok gonullu olarak buraya gelip cevap veriyoruz.

Begenmiyorsaniz baska firmaya gidebilirsiniz ancak lutfen srirketin en yuksek puana sahip birisini kucumsemeye kalkmayin.

ortada yasadisi bir sey olduguna dair bir sey yazmadim. mesajima verilen ilk cevaptan da gorulebilecegi uzere bircok insan tam olarak ne oldugunun farkinda degil ve siz bilmiyorsunuz ben biliyorum gibi bir tavirdan kacindim yazdigim mesajda. ortada yapilan bir yanlis var. ben EIG bu sunuculari tasidi ve kotu etti demedim, olanlari soyledim. bu sunucular insanlara "eksik bilgi" verilerek tasindi. cogu kisinin baska bir eyalete tasindigindan haberi yok. bircok platformda sirf softlayer uzerindesiniz diye sizinle calisan insanlarin mesajlarini gorebilirsiniz ve gordugum kadariyla insanlara net bir bilgi verilmedi yeni bir lokasyona tasindiklarina dair. ayrica su da bir gercek ki, EIG'nin ilgili verimerkezi halihazirda yillardir softlayer'in verdigi sorunsuz hizmetin yanindan dahi gecemez. daha ilk zamandan saatlerce suren kesinti(ler)den bu rahatca anlasilabilir.

ben HostGator'da bulundugum sure boyunca hicbir Turk calisanla muhattap olmadim, ve mesajimda Turk calisanlar kotu hizmet veriyor demedim. bana kalirsa, burada gelip en yuksek puana sahip Turk teknisyenim demen bile yanlis bir davranis.

ayrica ben de uzun bir sure sizin rakiplerinizden birisinde calistim ama hicbir zaman bu gibi bir davranista bulunmadim. gelip bana danisip HG'de su planim yetmiyor, degismeli miyim diyen bircok insan oldu ve ben yapmam gerekeni yapip, HG'ye saygi gosterdim. bana HG hakkinda sorduklarinda her ne kadar karsimdaki kendi potansiyel musterim olsada HG'nin saygin bir firma oldugunu eger memnunlarsa kalabileceklerini dahi dile getirdigim kisiler hatirliyorum. hicbir zaman dis bir platforma gidip su sirket iyidir bizden sikildiysaniz gidin orayla calisin gibi bir yorumda bulunmadim. etik olarakta yanlis bir olay oldugunu dusunuyorum bunun. ust duzey bir yoneticin bunu bilse ne yorum yapar merak ediyorum dogrusu. iyi niyetinden suphesi yoksa ne mutlu sana.

burada beni biraz fitilleyen nokta, firmalari Turk resmi makamlari ile bilgi paylasiyor/paylasmiyor seklinde siniflandirip, reklam yapman. bu da yanlis.

garip tavrim? mesajim ve yorumlarimin biraz negatif olmasinin sebebi HG'nin beni ugrattigi zarardir. ciddi anlamda bir HG elemaninin yaptigi yanlistan dolayi bazi kisi/kurumlara karsi ciddi anlamda magdur oldum. bununla yetmezmis gibi farkli departmanlardan farkli kisiler yine bu sacma tutumlarini surdurup hep sirketi savundular, hakli oldugum halde ne ozur dilediler ne yaptiklarini duzelttiler.

sonuc olarak, kisilerle ilgili yorumlarda kisilerin surekli yer degistirecegini fakat kalici olanlarin kurumlar olacagini, musterilerin her zaman karsilarinda kisiler yerine kurumlari bulacagi noktasina vurgu yapmak istedim. amacim insanlari bilinclendirmek. biraz eglence olsun, bkz.
http://www.youtube.com/watch?v=imJw7mU2LBs

dedigim gibi yine ne senin ne diger Turk calisanlarinin iyi niyetinden suphem yok. fakat bazi sikintilar var ortada.

mesajimda HG kotudur, almayin demedim. yasananlari anlattim ve karari insanlara birakiyorum. her sey acikca ortada.

karar kullanicinin kendi kararidir.