Sistemi kurallar gecerlidir ben size .......... olsun yazmadın TERBİYENİ bozma karşında insan var son yorum isteyen istediğini yazar mod arkadas gelip yorumunu yapacaktır
Siz neye güveniyorsunuz bu şekilde ya rahatlıgın da bukadarı.
Diger konuların silinme sebebi az çok anlaşılıyor.
Ben terbiyemi bozmadım sizinde karşınızda insan vardı keşke bu şevkinizi hizmet verirken de kullansaydınız.Neden birkez olsun zeynel bey arıyacak dediklerinde arayamadınız bizzat bildirmediniz.Siz benim sitelerimi ne hakla ifşa ediyorsunuz.Ben bile kendi koydugum kanıtta silerken siz kimsinizde yayınlıyorsunuz kaldırın onları.Allahtan kurtulduk diyen bir ticaret adamından da bunlar beklenir siz kurtulduk gözüyle bakarsınız siz anca başkasının sancagı altında gölgelenirsiniz gidip gidebileceginiz yer anca bukadardır zihniyete bakın kurtulduk mantıgı ile iş yapan biri gelmiş burda neler söylüyor.
O kurallar sizin için gerçerlidir benim için geçerli degildir siz kendinize uygun kuralı sunuyorsunuz anladınız mı.Sadece bir modun insiyatifine kalacak bir durum degil bu mod da degerlendirir herkes de görüşünü sunar neden zorunuza gidiyor tamam karışamazlar ama bu şekilde de olmaz.Bana şuan gelen pmlerin hattı hesabı yok maşallah herkesin dili yanmış üflemiyorlar artık.
Siz önce kendinizde arayın sorunu sadece siz mi dogrusunuz yoksa bizler mi yanlışız.
Bunu kanalınıza ekleyin belki biraz para kazanırsınız alta birde açıklama yapmış, bunu destek merkezine ekleyip herkesin sonu bu şekilde olur diyerek gözmü korkutacaksınız yaptıgınız ayıp buna hakkınız yok anladınız mı