Beni tanımıyorsunuz öylemi pişkinliginde bukadarı ben zaten videodan bundan bahsettim bu şekilde görsel şölen yapıp milleti kandırmaya ne gerek var arada geçen muhabbetleri personeliniz ve siz çok iyi biliyorsunuz bende biliyorum eklemeyi bende biliyorum bu şekilde savunma olmaz ortada bir suc oldugunu biliyorum bende size diyorum ki bunu ben yapmadım.
Siz beni tanımıyorsunuz öylemi defalarca yaptıgımız telefon görüşmeleri defalarca msn üzerinden konuşmalar ve dahası en son geçen gün tatilde olmanız benle konuşmanız ve birsürü şey.
Benle tarader verip vermemeyi tartışıcaksan ilk önce kendinde ara sucu ben bir sene önceki olayı hatırlayacak degilim.Nie vermemişsin nie sana verilmemiş madem firmasın bunların kaydını neden almıyorsun.
Ben sana diyorum ki benim zaten sunucum var neden senin sunucun üzerinde dandik bir resellerde gönderim yapıyım bana bir söylesene.Ben zaten günlük 15 bin kullanıcıya bülten atıyorum kurumsal ben nasıl yapıldıgını bilmem nasıl oldugunu bilmem nasıl senin sunucun üzerinden yapıyım.Hazır sistemde zor yapıyoruz ben reseller üzerinde neden yapıyım.
Beni uyarmadın uyardıgın konular farklı hatta telefonda konuştuk sen beni, tanımıyorsun ya şimdi hatırlamassın.Beni war*rez site için uyardın bunun için degil.
Ben hizmet bedelini ödeyeli nekadar oldu söylesene bana neyin 3 defa milleti kandırma bari.Ben ne dedim uyardın yayından kaldırdım resellerden sildim hesabı.Bukadar da olmaz.
Sölesene sildim mi silmedim mi uyarı yaptıgın halde.Ben sana dedim sadece 2 3 tane firma sitem var bunun dışında kullanmıcam.Diger kişisel sitemide kapattım bir sorun olmasın diye.
Ben zaten şehir dışındaydım ben hangi ara neyin spamını göndereyim bana bir söylermisin.
Ben sizin hesaba 123 küsür lira para göndermişim ticaret degilmi bu sölesene bana beni tanımıyorsun ya firman beni tanımıyor ya.
Arkadaş benle ticaret yapmamış beni tanımıyormuş sözde.
-----------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar tüm yazışmalarımız burda eksiksik usluplarına dikkat edin.
Tdm atan personeli daha iki lafı bir araya getiremiyor.
Diger arkadaşı geliyor onun ne yazmak istedigini bana açıklıyor.
Aradaki konuşma farkına bakın 180 derece dönüyor.
Bana hizmetimin faturasını dahi göndermemiştir.
Ayın bugün kaçı bu şekilde konuşmalar olmasa o fatura gelmiyecekti şimdi gönderir kesmiştik vs diye.Benim bildigim fatura hizmet alındıktan hemen sonra kesilir gönderilir bizde ticaret yapıyoruz.Firmanın fatura düzenlemekten haberi yok ikincisi spam faturası die bir fatura yok sen şimdi o faturayıda revize ettirirsin.
Uyarı dedigi screen attıgı konuşmanın devamı.
Ben söyledigi uyarıyı dikkate almadım nie mi ben sitelerimin acılmasının derdine düşmüşüm ben spam mailin bukadar etki yaratıcagını bugune kadar bilmiyordum.Ve beni ilk defa uyardı.Panelimde felan herhangi bir farklılıga raslamamıştım o yüzden de üstüne düşmedim sanırsam açık açık söylüyorum ben bunu.Diger uyarılar war*z site içinde gerek yapıldı zaten sunucudan site silindi.
Daha sayamadıgım birsürü şey bir firma destek taleplerine 5 günde cevap verirmi heleki attıgı her yazıda sitem attıgı tickette bi haklı olma çabası ve sonunda gelen tek bir yazı sizde herkes gibi sıranızı bekleyeceksiniz bilmem ne tarzında hiç olmayan bir yazı.Bu işin standartı nedir kaç günde tdm taleplerine cevap verilir.Msnden yazıyorum ben yazınca ofline oluyor tdm de belirttim.
Daha fazla rezil olmayın onlarıda yayınlarım ama degmez.
Sonuc olarak ben ne spam mail gönderdim nede böyle bir işe kalkıştım.
Dedigim tarihlerde şehir dışındaydım sizlere ip adresimi verdim sabit ip adresim die gerekli log kayıtları vs bakılsın dedim hatta adli süreç başlatıcam böyle birşey olduysa dedim farklı şekilde siz yaptınız tarzında cevap dönüldü.
Ben sizle daha fazla çalışmak istemiyorum bana yedeklerimi verin 1 ay kullanım ücretini kesip paramı iade edin.