biliyorum ama işte hocam malesef

ülkemizde biraz pahallı olabiliyor.
www.spor101.com a bak bazen alıp kullanmayanlar ilan açıyor
Sağolun hocam bakıyorum.
130dan 2 kutu 260 yapar hocam maks 200e bulsam düşünebilirim belki araştırmak lazım öğrenciyiz sonuçta.
hocam sporcu gıdaları Türkiye'de çok pahalı yurtdışı ile yarı yarıyadan daha fazla oynuyor fiyatlar tanıdığınız varsa getirtin yurtdışından beklerim ben diyorsanız 3 ay sonra gideceğim bende supplement almaya komisyonsuz şekilde getirebilirim size .
Maalesef tanıdığım yok hocam zaten öyle aşırı bir supplement kullanımım da yok. Biraz yağ var fazladan onları atmak için 1 2 kutu bu ürün yeterli olacaktır belki sonrasında biraz da protein kullanırım hepsi bu. Teklifiniz aklımda bulunsun yine de ihtiyacım olursa sizinle iletişime geçerim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:34:39 -->-> Daha önceki mesaj 13:33:26 --
Bu ürün nasıl , spor ile birlikte yağ yakımını mı hızlandırıyor ? Yani normalde derler ya 40 dakikalık cardio antremanından sonra yağ yakımı başlıyor diye bunu mu azaltıyor? Ben de spora başlayacağım eylül de epey bi yağ ve fazla kilo var önerir misiniz böyle bir şey alsam ekstradan ?
Kesinlikle işe yarar hocam nabzınız hızlanacağı için fazladan yağ yakımı yaparsınız. Spor yapmadan kullanmak olmaz tabi. Bir de daha önce spor geçmişiniz yoksa direk kullanmaya başlamamalısınız önce bi vücudunuzu spora ve kardioya adapte etmelisiniz.