Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.
Ben kimseyi bugune kadar bu platformda şikayet etmedim ama artık burama kadar geldi.Bunun diğer aşamasıda yasal süreç onuda belirtiyim.

Foxteknolji adı altında açılan hostingsatinal dan geçen sene hizmet satın aldım.
Problemim yoktu saolsun zeynel bey her seferinde ilgilendi.Agır konuşucam biraz kusura bakmayın nankörlük etmedim.Hep çözüm odaklı çalıştı belli bir süre ama taki gel gelelim bilmiyorum arka plan da ne oldu destek persenolleri olsun tdmleri cevaplayan arkadaşlar olsun sanki ben onların arkadaşıymışım gibi bana cevap vermeleri afedersiniz artist artist konuşmaları birçok şey.Gerekli yazışmalar vsler hepsi elimde mevcut ben kimseyi kolay kolay karalamam heleki bu mübarek günde kimsenin günahına girmem.Hatta dün degil evvelsi gün destek talebinde cevap veren arkadaşa kızdım ben müşteriyim burda öncelikle sizlerin alttan alması gerekir bu şekilde benle arkadaşınız gibi konuşamassınız diye.Neyseki anlayışlı başka bir arkadaş konuya müdahale etti arkadaşının anlatmak istedigini bana anlattı.

Neyse benim birtane war*z sitem vardı.Çogu defa zeynel beyle konuştuk bak tekrar söylüyorum çok yardımcı oldu zaten zeynel beyi ayırıyorum konudan ona karşı bir sitemim yok bildigim kadarı ile ortagı vs var artık arka planda kim varsa onlar.War*z siteme çogu defa şikayet geldi beni bulamadıkları için nslerden ötürü firmaya böle böle die.Bir iki defa aksaklık olsada hizmet aldım.En sonunda hesabımı kapattılar bu sefer haksız yere oldu.Tekrar açıldı tabi şikayet gelmiş bir iki defa daha tamam dedim.En sonunda dediler bu siteyi bu sunucuda barındırmıyacagız tamam dedim.Ama hizmet satın alırken de bu detayları konuşmuştuk malesef sunucudan sitem uzaklaştırıldı.

15 20 bin hitim olan site birkaçgün kapalı kaldı bu firma sayesinde defalarca yazdım kimse takmadı.Site hiç kaybetti zarar ettim.2 3 günde cevap geldi.Gelse bile açıklayıcı hiçbirşey yoktu.Yanlış hatırlamıyorsam en sonunda zeynel beyle konuştum.Gittim x firmadan hizmet satın aldım.

Buraya kadar herşey normal hatta kendilerine dedim içinde 2 3 tane müşterilerimin firma sitesi var burayı bu şekilde kullanıcam yalanım varsa çıksınlar açıklama yapsınlar.Hatta şahsi kendi sitem vardı.Onda da biraz paylaşımlarda ***** tarzı şeyler vardı.Ama ona şikayet gelmedi.Dedim ki problemsiz gidiyor onun da yayın hayatına son verdim.İçerigi degiştirdim belli bir süre devam ettim onuda kapattım.Onunda hit 2 3 bin vardı.Demem şu ki firmanın bana uyması gerekirken ben onlara uydum.Millet bu hiti yapmak için milyonlar harcıyor biz ise firma için heba ediyoruz.

Neyse ki hostingin yıllık bedeli için faturası gelmiş ve bana mesaj geldi gün içinde ödemediginiz taktirde bütün siteleriniz silincek diye.O günde çalışırken birtane firmaya gitmiştim dönerken önümde aşırı derece büyük bir kaza oldu.Ona müdahale ettim.O esnada mesaj geldi ambulans vs geldiginde bende heşey bir yana dedim iki dk firmayı arayım işim geç biter müşteriler magdur olmasın düşüncesiyle beni biraz idare etsinler diye aradım.Biz dedi birşey yapamayız otomatik oluyor işlemler dedi ordan bir arkadaş.Dedim böle böle bişi demedi.Neyse zeynel beyi aradım tatildeymiş dedim böle böle oda dedi ben birşey yapamam firmayı ara neyse kusura bakmayın dedim teli kapattım.Neyse ordan çıktım alat salat bankaya ödememi yaptım 123 küsür lira havale ettim.
Hizmet aksamadı.Benim üzüldügüm nokta bir firma seni bir iki gün idare edemeyecekse neye yarar ben orda kazada yapmış olabilirim hastada olabilirim haksızmıyım bana bu şekilde demeleri bile yanlış.

Ödememi yaptım işlerim biraz hafifledi artık ofis ortamında takılacaktım dedim ki elimde domainim var güzel bir site kurar adsensden para kazanmaya çalışırım isme uygun bir site yaptım hatta temasını bilmem nesini birtane arkadaşa yaptırdım.Biraz düzenledik işte toparladık sadece içerik girip canlandırıcaktık siteyi.Bana yine şehir dışı göründü ben birkaçgün siteye giremedim hesaplarıma giremedim.Bir geldim hesaplarım suspand edilmiş.Direk apartopar o can havliyle birde panelde doalandıcı sahtekar yazısını görünce nevrim döndü.Hemen talep açtım.Bana çok sert bir cevap geldi.Ben müşteriyim haklıyım sanki ben bunlara milyondolar zarar vermişim öyle bir cevap geldi.Neyse gerekirse konuyada eklerim.

Dediler spam mail göndermişsin hesabın kapatıldı açılmamak üzere.Dedim ne maili böle böle anlattılar video çekmişler gönderdiler.Benim açtıgım siteden sub domaini üzerinden deneme1.xxxx.com şeklinde hesap açılmış.Ne amaçla yapıldıgını dahi bilmiyorum defalarca yazdım dedim spam yapacak kadar profesyonel degilim ben neyin spamını yapıcam dinlemediler.Biri geldi dedi zeynel bey size pazartesi dönüş yapıcak karar verecek.Biri geldi dedi hesaplarını silincek en sonunda bir arkadaş çıktı dedi spam mail gönderimi sonucu blaklist olayı varmış bilmiyorum onun zararları size fatura edilecek.Şaşırdım kaldım iki yerden de darbe yedim.Zaten mail gönderimi nekadar ki bana 118 lira fatura ediyorlar anlamadım.Hesabımın kapanmasına mı yanıyım gelen faturaya mı.Hizmet sözleşmesinde yazıyor muş spam mail gönderimden dolayı bedel işte müşteriden alınır vs.

Bundan öncede spam mail gönderme konusunda müşteri ikaz ediler şeklinde uyarı var.Bana ne bir uyarı geldi nede başka birşey.Ozaman sözleşme ilkelerini neden ihlal ediyorsunuz beni kim uyardı ne bir mail atıldı nede başka birşey.Beni arayan soran olmadı arancak dendi aranmadı.Telefonla destek istedim dönüş yapan olmadı.Bu sabah baktım fatura etmişler 118 lira.

Log kayıtlarını istedim vermediler.Dedim ip adresim benim sabit inceleyin bakan olmadı.Dedigimiz dedik 118 lirayı öde hizmetini açalım dediler.Resmen bana karşı bilenmişler müşteri personel ilişkisi dışında düşman gözüyle bakar olmuşlar öyle bir cevaplar veriliyor ki.

Dedim ben spam nedir bilmem nasıl yapılır bilmem hesabım ele geçirilmiş yada sizin tarafınızdan sunucunuza girilmiş kabul etmediler.Ben şehir dışındaydım ben nasıl bir işlem oldugunu bile bilmeden bana haksızca bu şekilde bir ödeme ve hizmet aksatması çıktı.Kullandıgım şifre vs kimsede yok kim yapar nasıl yapar bilmem bir şekilde hesabım ele geçirildi yada sunucudan sızıldı bu işlem gerçekleşti.Sonucta magdur oldum.Hakkımı sonuna kadar aramak istiyorum.Eger ben sucluysam beni burdan da banlayın eger o spam işlemini ben yaptıysam 100 lira degil ben size bin lira vereyim.

Ayrıca benim kendi sunucum var ben her sabah 15 bin kullanıcıma bülten atıyorum ben sizden attıgım 100 200 mailin peşine mi düşücem.Kanıt isterseniz onuda gösteririm.Ama açıklama bile yapamıyorlar detaylı bir şekilde.Ben demekki bunların müşterisi olamamışım.

Hatta şu şekilde cevap döndüm dedim sizin serverlara saldırı varken 3 4 gün sitelerimiz kapandı açamadınız sunucuları dedim neden bizi magdur ettiniz o sürecte dedim cevap gelmedi başka yerlere konu çekildi tdm kayıtları mevcut.Madem benim sizi magdur ettigimi söylüyorsunuz peki ben o 3 4 günde kaç para zarar ettim misal benim nie zararımı tazmin etmediniz.Cevap vermediler.

Anlatacaklarım bukadar arkadaşlar kimin ne oldugunu görün biz çok zengin kişiler degiliz bazen 100 liranın hesabını yaparız bazen 10 liranın benim her seferinde yok efendim böyle oldu yok efendim şöyle oldu dediklerinde çıkarıp verecek 118 liram yok nie mi para kolay kazanılmıyor babamın bir sözü var adam der çalışırken bir lira verir seni satın alır hesap bu arkadaşlar.

Moderatör arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim kim haklı kim haksızsa çıksın adalet yerini bulsun kusura bakmayın arkadaşlar teşekürler.