cehago adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dava açın efendim. Dava açın. Eğer sonuç sizin "karalamanız" gibi olmazsa burada herkesin önünde söz verin sizde utanç duyacağınız birşey yapın.

Bu ne terbiyesizliktir. Ne demek hesap hacklemek.

5. ayına girdi bu sistem bugüne kadar tek bir kişinin hesabına giriş yapmadım zaten yapamamda. Bu yaptığınız terbiyesizlikten başka birşey değil. Siz eğer güvenliğinizi sağlayamıyorsanız, buraya gelip terbiyesizlik yapıp bana hakaret edemezsiniz emek hırsızı diye.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:55:48 -->-> Daha önceki mesaj 03:52:57 --

Ayrıca arkadaş ip adresi vermiş burada. Benim hesabımı moderatör kontrol edebilir girdiğim ipler belli. Herşey açık net.

lukens yaptığın terbiyesizlikten ve karalamadan başka birşey değil. Ben kendi ekmeğimdeyim başkasının ekmeğinde gözüm yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:01:30 -->-> Daha önceki mesaj 03:55:48 --

Sen üyelik bile almadın geldin burada kanıtları birleştirmenin peşine düşmüşsün. İyi o kanıtları topla sunucuya giren çıkan ip kayıtlarınıda istiyorsan ben veririm. Sen davayı aç kim haklı kim haksız kimin ekmeğinde kimin gözü var görelim
Dostum ben dediğim gibi terbiyesizliği ben değil sen yapıyorsun burda hesabı hacklenenlerden özür diliyeceğine kalkmışsın beni karalıyorsunuz demişsin neden sistemde olan bütün hesaplar gitti yoksa benim pc me virüs mü girdi o kadar salağım çünkü ben diğer arkadaşlarında bilgisayarına virüs girdi değil mi?

Vay anasını arkadaşlar bu adam her kimse nerdeyse tüm Türkiye ' deki hesapları hacklemiş

Ayrıca ben sana senin girdiğini değil de sisteminde büyük bir açık olduğunu söyledim bu mesajı okuyan bütün r10 daki arkadaşlar haksızsam beni moda şikayet edip banlattırın beni satış konusuna çamur atıyor diye.

sadece benim hesaplara olsaydı ben kendimden şüphe ederdim ama başkalarının hesaplarıda aynı kişi tarafından gitti sadece bu botu kullanıyorum ben başkada kullanmıyorum.

Ben burda söylüyorum güvenliğin zayıf isteyen de kullanır b*k ta atmıyorum herşey ortada.