Ayrıntılı bilgi için teşekkürler.
bunları yaptım ama hala çözülmedi
link çıkışı fazla olduğu için bu hatayı vermiş olabilir mi?
hocam 02:36:01 da yazmışım ben sizde 02:38:26 da cevap vermişsiniz, tüm bu yazdıklarımı 2 dakika 25 saniyede gerçekleştirebiliyorsanız ışık hızına ulaşmışsınız demektir
Şaka bir yana çok fazla link aldığınızdan olacağını sanmıyorum, sitenizin kaynak koduna bakın bu tip virüs daha çok <body> taginden sonra bir <div> açıp uzunca bir makale ile birlikte linklerini ekliyor, direk farkedersiniz zaten. Böyle bir şey yok ise iframe veya tanımadığınız javascript kodlarınıda gözden geçirim. Direk sitenizin anasayfasına girip kaynağına bakın. Eğer kodlar hala orada duruyorsa ya değişik tür bir virüs ile karşı karşıyasınız yada yazdığım adımları tam olarak yapmadınız adımlar gerçekten çok önemli ve dikkate alınarak yapılması gerekiyor, bu aşamada sitenizin faal olmaması gerekiyor, veya virüsü tam temizleyemeden ftp şifrenizi değiştirseniz bile fayda etmeyebiliyor, dikkatli olmak gerek yani anlayacağınız. Önceden kullandığınız şifrelerden bir tanesini koymanız durumunda tekrar bulaşabiliyor vs. vs. bir çok inceliği var ama dediğim gibi en önemlisi temizlik yaptığınız esnada sitenizin çalışır durumda olmaması gerek ve temiz dosyaları atarken ftp şifrenizin mutlaka yep yeni daha önce kullanılmamış bir şifre ile değiştirilmiş olması gerek bunlar önemli.