Sen de daha olayın ne olduğunu kavrayabilmiş değilsin, konu içinde baktım o ban sebebi olan tek konuyu silince reklemın gözükeceğini felan sanıyorsun. Adam domainin banladık diye sana mail atmış daha neyin sorgulamasını yapıyorsun hem yeryüzünde ban sorgulayacak bir site yok mevcut siteler sorguladığın siteye bakar reklamı göremezse banned der görürse not banned der
Yapacağın tek şey sitende gerekli düzenlemeleri yapıp banın kaldırılması için itiraz etmektir şansın varsa açarlar
Üslubundan dolayı sana cevap bile vermiyorum. Akranın mıyım akraban mıyım?
bende bugün böyle bir ihlal alıp banlandım pek anlamda veremedim 3 yıldır aynı site..
AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri kolayca bulabilmelidir.
Teşekkürler bilgiler için. Sitem zaten karmakarışık bir şey değil zaten ban sebebi YouTube ile alaklı bir içerik. Kaldırdım, düzelir galiba eğer büyük bir pislik çıkarmazlarsa.