Anlıyorum hocamda sistemi böyle üyelere kapatsınlar, geri parasını yollamıcakları üyeliklere son kez ücretlerini ödeyip hesabını kapatsınlar.Yaptıkları bir nevi hırsızlıktır başka hiçbirşey değil ....
Bu hizmeti aktif hale getirmişler kullanmak isteyen kullanıyor...Burda yasadışı bi durum yok ama parayı tutarda zorla iddaa oyna derse bu hırsızlıktır....
hiç ödememe gibi bir durum yok zaten, ama geciktirebildikleri kadar geciktirirler bu tarz kişilerin ödemelerini. Nasıl eft merkezi olarak kullananlar için yasadışı bir durum yoksa, ödemeleri geciktirmektede herhangi yasadışı bir durum yok...
Bende bazen yaptıgım işlerde ödemelerimi şans oyunları hesabına alıyorum, ama 1 kez bile 10 saniyeyi geçmemiştir ödemeyi hesabıma almam. Çünkü iddaa da oynuyorum..
Niyet gayet açık adamların, iddaa oyna paranı al. İddaa oynadıktan sonra başka ne haltlar karıştırdıgın adamların umrunda olmaz

Ama öyle 1000 lira ödeme alıp, 2 lira iddaa oynamakta olmaz sürekli. Bi yere kadar götürür o da.. Neyse uzatmanın anlamı yok. Herkes kendince haklıdır diyip kapatalım konuyu en iyisi..