Daha önce kafama göre iş yaptığım için çok para kaybettim, ağzım yandı yani baya. Tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.
Bunu torno değilde torno aletleri satılan siteymiş var sayıyorum. Eğer direk torno siteyse hakkım helal değildir. Ama torno aletleri, kişilerin namahremine girer ve alıcı ile satıcı arasındadır tüm her şey.
Sitenin 27 kopyasını al.
27 de farklı domain+hosting. (tabi hepsi ayrı ixp'lerden çıkan) (eğer olmazsa farklı IP de olur, class olsa daha iyi, ama olmasada sorun değil) (hiç biri olmazsa, (yani paran yoksa) free lerden al gitsin)
her kopyada bir adet kelimeyi ve resim isimlerini değiştir (db yi xml export edip değişimleri ordan yapabilirsin)
27 siteden 3 tanesini ana sitene çıkış yap
geri kalan siteleride 8 er olarak yukarıdaki 3 siteye çıkış yap
bu 24 sitenin her birisine çakma twit & face hesabı aç ve auto ziyaretçi çektir
bu 8 er li 3 gurubun içindende birer tanesine (yani toplam 3 siteye) bastırt hack linki.
sonrası tamamı için rutin imle ping ming filan
Toplam maliyet;
24x10=240$ domain
24IP = yaklaşık 30-40$ aylık eder
sosyal medyaların hepsi = 50$ filan
hacklinkler = biraz araştır free de bulursun. bulamasanda 100$ a filan 3 siteyi evladiyelik ekletirsin.
Sonra ana sitene rutin şekilde eklemelerini yapmaya devam et. bir kaç gün içinde kafadasın.
kafa sorun değilde, orada nasıl kalacağını da sen bul
kurgu tamam, yapmasıda senden.
Hani derler ya hep seo
cular; "Bunları yap, sonucu bana da söyle"

(hep koparım böyle yazanlara

)
Şaka bir yana; bu model her zaman yer... öyle güncelleme filan sökmez, hiiiç merak etme
kolay gelsin.
.